Over Kim

Ik ben Kim! Misschien wel jouw (toekomstige) toegewijde gids op de reis naar een leven vol vertrouwen, passie en liefde!

Als seksuoloog en energetisch therapeut heb ik mijn roeping gevonden, maar mijn reis begon eigenlijk als opvoedingsondersteuner. Tijdens dat avontuur ontdekte ik iets bijzonders: ik hielp uiteindelijk vaak de  moeders om zichzelf beter te leren kennen, oude pijn te helen en die innerlijke vonk, die seksuele energie en drive, weer tot leven te wekken. Daardoor kon zij veel meer in het moment aanwezig zijn, haar kind ook beter begrijpen en kwam er weer rust.

Deze ontdekking leidde me uiteindelijk naar de wereld van seksuologie. Uiteraard in combinatie met mijn achtergrond in de energetische therapie.

Mijn missie? Om jou te helpen ontspannen, genieten en volledig tot bloei te komen, zowel lichamelijk als mentaal. Ik wil dat vlammetje in jou weer laten branden, zodat je in het leven kunt staan met rust, plezier en vervulling.

Als moeder van twee fantastische meiden en de helft van een liefdevol stel, begrijp ik de uitdagingen van het dagelijks leven maar al te goed. Maar ik geloof dat het cruciaal is om tijd voor onszelf te nemen en onze eigen energie op te laden. Buiten mijn werk ben ik dol op zelfontwikkeling, verdwalen in boeken, zweten in de sportschool, ontspannen tijdens een wandeling en heerlijke maaltijden bereiden voor grote groepen mensen.

Klaar om jouw reis naar zelfontdekking en hernieuwde passie te beginnen? Laten we samen dat avontuur aangaan!

Welkom bij mijn wereld van liefde, genot en groei.

Laten we samen dat vlammetje aanwakkeren!