Heb je het gevoel dat je de verbinding met je sensuele zelf bent kwijtgeraakt? 

Heb je moeite met intimiteit of kan je moeilijk genieten tijdens seks?

Ben je op zoek naar manieren om je zelfvertrouwen te herwinnen, passie opnieuw te voelen en het genot in je liefdes- en seksleven te omarmen? 

Dan is ‘Sexual Healing’ speciaal ontworpen om jou te helpen op deze opwindende reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Sexual Healing is een diepgaand en intiem 1-op-1 begeleidingsprogramma, speciaal ontworpen voor vrouwen die hun sensuele en seksuele zelf willen (her)ontdekken. Als seksuoloog en ervaren begeleider, ben ik er om je te ondersteunen en te begeleiden op een reis naar zelfliefde, zelfvertrouwen en een diepere verbinding met je eigen sensualiteit en seksualiteit.

Sexual Healing kan je onder andere helpen bij:

  • het ontwikkelen van meer Zelfvertrouwen en Zelfliefde: In de veilige en ondersteunende omgeving van onze sessies zul je leren om van jezelf te houden en je eigen lichaam te omarmen. Dit zal je zelfvertrouwen vergroten en je helpen je sensualiteit met trots te dragen.

  • het opnieuw voelen van Passie: Sexual Healing helpt je om de vonk in je liefdesleven opnieuw aan te steken. Door middel van oefeningen en gesprekken zul je ontdekken hoe je passie kunt herontdekken en je relatie kunt verdiepen.

  • Genot en Pleasure terugbrengen in je (seks)leven: Leer hoe je de diepe geneugten van je eigen lichaam kunt verkennen en omarmen. Sexual Healing biedt je de tools en begeleiding om optimaal te genieten van intimiteit en plezier.

  • jouw reis van Persoonlijke Groei: Deze reis gaat verder dan alleen seksualiteit. Het is een pad naar persoonlijke groei, zelfacceptatie en empowerment. Je zult merken dat je niet alleen in je seksleven, maar in alle aspecten van je leven meer in balans en zelfverzekerd wordt.

Als je verlangt naar een leven vol zelfvertrouwen, passie en genot, ben je hier op de juiste plek! 

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe Sexual Healing jou kan helpen om de kracht van je eigen sensualiteit te ontketenen en een leven te leiden dat je verdient.

Welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt op de volgende manieren met mij samenwerken. Van een losse sessie tot een compleet traject.

Voel wat passend voor jou.

  • Losse sessie a 1,5 uur voor inzicht en tips €111
  • Bevrijd jezelf! (verbinding met jezelf, 6 sessies) €555
  • ReConnect (verbinding met je partner, 8 sessies) €777
  • Spice It Up! (5 sessies) €444