Reiki & Rebozo Retreat

Mijn unieke Reiki meets Rebozo Retreat is een retreat aan huis van 2,5 uur. Tijdens dit retreat gaan we de vertraging in en mag jij ontvangen. Dit retreat is heerlijk om een bepaalde periode in je leven af te sluiten en je te openen voor een nieuwe fase. 

Zo is het heel fijn om na de zwangerschap, een burn-out of een andere pittige periode in je leven hier bewust tijd voor te nemen en je lichaam te sluiten voor deze oude energie en te openen voor nieuwe. Uit liefde voor jezelf. 

Uit liefde voor je fysieke, mentale en spirituele lichaam.

Dit retreat vind je nergens anders in het land en is een combinatie van de Sluitende Rebozo Massage, een Reiki chakrahealing en een “gewone” Rebozo massage waarbij jij je opnieuw gedragen voelt in je nieuwe energie. 

Het enige wat jij gedurende deze sessies hoeft te doen is liggen, ontspannen en laten stromen wat er stromen mag. (Afsluitend is er ook nog ruimte voor een mooie kaartlegging mits daar behoefte aan is.)

Meer weten over de verschillende diensten die jou in dit retreat aangeboden worden? Lees dan hieronder per kopje even verder.

Sluitende Rebozo massage:

Een Rebozo is een geweven doek uit Mexico of Ecuador en wordt gezien als een verlenging van liefdevolle handen. Het duurt soms wel een maand voordat één doek af is en daarvoor kan het “the weave of sisterhood” genoemd worden dat ons weer liefdevol bij elkaar raapt en ons verbonden houdt in tijden dat we het moeilijk hebben en steun nodig hebben van mensen om ons heen.

In de buik en heupen van een vrouw gebeurd veel gedurende haar leven.

Een sluitende massage met de Rebozo zorgt voor een diepe loslating van spanningen in het lichaam (met name in en rondom de buik en heupen, omdat hier zoveel gebeurd in het leven van een vrouw) en het mogen ontvangen van energie en verbinding.

Van origine is deze massage voor postpartum vrouwen en wordt het in Zuid-Amerika 40 dagen na de bevalling aan vrouwen gegeven om de periode van zwangerschap en bevalling af te ronden, maar kan in veel meer transformatieve momenten in je leven ingezet worden.

Rebozo massage:

De “gewone” Rebozo massage is een heerlijke massage ter ontspanning van het lichaam. Hierbij worden de lichaamsdelen (hoofd, schouders, onderrug, bekken, bovenbenen, onderbenen, voeten) afzonderen in de doek heen en weer gewiegd en voel te totale verlichting van alle spanning dat je bij je droeg.

Reiki:

Reiki is een simpele, natuurlijke en veilige Japanse healing techniek dat helpt bij stress reductie, ontspanning, spirituele heling en zelfontwikkeling. In het Japans betekent Rei “Universal Life ” en Ki “Energy”. Reiki staat daarmee voor Universele Levensenergie.

Door middel van Reiki channel ik energie naar een specifieke plek in jouw lichaam om deze te helen en harmoniseren. Reiki zorgt voor diepe ontspanning, het vermindert of verwijdert energieblokkades, ontgift jouw systeem, verzorgt nieuwe energie en verhoogt de vibrationele frequentie van jouw lichaam.

Reiki kan jouw leven verrijken, geluk en balans geven op allerlei gebieden in je leven. Net als dat het bij mij en vele anderen al heeft gedaan en nog steeds doet.

Als je geïnteresseerd bent in Reiki dan is het volgens de leer zo dat je gegidst bent in jouw “healing journey”. Reiki kan jou verder helpen in jouw reis naar je authentieke zelf en het helen van oude wonden uit het verleden.

Jouw investering in deze bijzondere reis is €222.

Wanneer en voor wie?

 • Na een zwangerschap (kan jaren later ook nog!)
 • Na het verlies van een kindje, miskraam of stilgeboorte
 • Na een abortus
 • Om een periode van borstvoeding af te sluiten
 • Als je gaat trouwen
 • Voor support tijdens de overgang
 • Na een scheiding of ander verlies
 • Als je snel overprikkeld raakt
 • Voor heling in het algemeen
 • Rondom belangrijke of ingrijpende levensgebeurtenissen
 • Verlichting bij menstruatie problemen
 • Gewoon ter ontspanning 
 • Als je jezelf lekker wilt verwennen