Algemene informatie

Wat tof dat je een kijkje komt nemen op mijn website en dat je je geraakt voelt door één van mijn diensten. Voel je welkom!

Op deze pagina vind je een overzicht van:

Algemene Voorwaarden Kim Kieviet coaching

Privacyverklaring Kim Kieviet coaching

HUISBEZOEK
Voor enkele diensten (dus NIET de ONLINE TRAININGEN in de webshop) geldt dat deze plaatsvinden tijdens een online coachconsult of huisbezoek . Kim Kieviet coaching is gehuisvest aan de Koningin Julianastraat in Deventer. Woon je binnen een straal van vijf kilometer? Dan heb je geluk en betaal je geen kilometervergoeding. Binnen een straal van vijf kilometer reken ik namelijk geen kilometervergoeding. Woon je verder dan deze vijf kilometer? Dan reken ik voor iedere 10 minuten rijden €5,55.

BETALING
De betaling van het volledige coachtraject of de termijnbetaling dient 24 uur voorafgaand aan het consult of de cursus voldaan te worden. Uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen als je een coachtraject in gaat. Neem gerust even contact met mij op om dit te bespreken.

ANNULERING
Kan de afspraak wegens omstandigheden toch niet doorgaan? Laat het dan tijdig weten. Hiermee voorkom je dat je onnodig het consult moet betalen. Een consult kan 24 uur van te voren worden afgezegd zonder dat het consult in rekening wordt gebracht. Wordt het consult niet binnen het genoemde termijn geannuleerd? Dan wordt het consult in rekening gebracht. Kan de afspraak door ziekte niet doorgaan? Dan maken we uiteraard gewoon een nieuwe afspraak zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.