FEEL! (t.w.v. €1895) nu aan te schaffen in voor maar €333

Hét meest complete online programma

waardoor jij het verhaal achter het gedrag van je kind en je eigen reacties op het gedrag van je kind leert kennen en gaat begrijpen, terwijl je je eigen oude pijn heelt en meteen meer ontspanning en geluk in het moederschap en de rest van je leven ervaart.

Merk jij dat je

5
8

Maarja, het drukke leven dat je leidt zorgt ervoor dat je continu in die vicieuze cirkel blijft doorgaan. Misschien probeer je wel eens een boek te lezen waarvan je hoopt dat het je helpt of je volgt gratis tips op die overal op het internet te vinden zijn, omdat je onbewuste belemmerende overtuigingen hebt die je ervan weerhouden om echt tijd, geld en energie in jezelf (en je kinderen) te investeren. Of misschien heb je er gewoon nog nooit bij stilgestaan dat er een andere manier is. En daarom blijft het gewenste resultaat uit. 

Alsjeblieft, ga dit patroon doorbreken lieve moeder! Voor jezelf, maar misschien nu nog wel belangrijker voor jou: voor je kinderen! Zodat je jouw pareltjes gaat VOORLEVEN wat je ze zo graag wil meegeven over zichzelf, het leven, de relatie met de ander, liefde etc. 

Daar mag je tijd, geld en ruimte voor maken en ininvesteren. Dat zijn jullie meer dan waard! 

Bijna 9 jaar geleden werd ik moeder. En hoewel ik wetenschappelijk afgestudeerd was als Opvoedingsondersteuner aan de Universiteit van Amsterdam kwam ik er al snel achter dat zelf opvoeden en het moederschap hele andere shizzle is. 

Opeens voelde ik heel sterk de behoefte om het verhaal achter het signaal te leren kennen van mijn kinderen, maar vooral ook van hoe ik mij soms voelde en hoe ik kon reageren. Dat moest toch ergens vandaan komen? Er moest voor mijn gevoel meer zijn dan het wetenschappelijke en de algemene kennis over de ontwikkeling van kinderen. Ik was van mening dat ieder kind en iedere ouder een verhaal heeft en dat als je die kent je meer begrip hebt, je je beter kunt inleven en van daaruit veel beter kunt inspringen op de behoefte van je kind en die van jezelf.

Toen ik dit onder de knie kreeg door middel van holistische, energetische en spirituele opleidingen en dit ongoing proces echt ging leven, veranderde alles! 

Het kan echt veel makkelijker en relaxter!

tarieven

Opvoeden gaat namelijk niet over je kinderen…

…opvoeden gaat over jou!

en in mijn online programma FEEL! leer ik jou met heel veel liefde hoe ook jij dit in jullie voordeel kan laten werken als jij er voor open staat om samen met je kind te groeien en te OntWikkelen.

Hoe het bij mij verliep...

Ik dacht altijd dat opvoeden over kinderen ging. Waarom? Omdat ik als universitair geschoold opvoedingsondersteuner alles leerde over de ontwikkeling van kinderen. En tijdens mijn stages was alles ook gericht op ‘het kind in de pas laten lopen of weer in het gareel krijgen’.

Bij opvoedingsvragen of -problemen moest ik altijd kijken naar wat er mis was met het kind en hoe we dat konden fixen. Dat voelde niet goed voor mij. Alsof een kind ‘slecht’ geboren wordt. Het voelde altijd heel ongemakkelijk. Het paste totaal niet bij me.

Ik hield van de kinderen en ook van de ouders, maar zag en voelde de struggles die de ouders hadden met hun kind of op andere gebieden in hun leven. Als ik dan met ze in gesprek ging daarover en we met die stukken aan de slag gingen dan kwam er veel meer ontspanning bij de ouders en daardoor ook in hoe ze het ouderschap beleefden. En zelfs kinderen lieten daardoor bepaald gedrag niet meer zien, omdat ze het leven anders voorgeleefd kregen door hun ouders!

Toen ikzelf moeder werd merkte ik dit des te meer. Opvoeden gaat niet over mijn kinderen, maar juist over mijzelf! Hoe kan ik mijzelf blijven of worden terwijl er 24/7 een prachtig wondertje om me heen is die aandacht, liefde en zorg nodig heeft en mij voor flinke uitdagingen stelt? Hoe kan ik goed voor mijzelf zorgen als moeder? Hoe houd ik alle ballen in de lucht? Waar doe ik nu wel en niet goed aan?

In het begin paste ik liever gewoon de theoretische kennis toe als ik heel eerlijk ben. Niet in de spiegel kijken en met mijn eigen innerlijke struggles aan de slag gaan. Die trouwens helemaal niet zo heftig waren, maar toch wel flinke impact hadden op mij en hoe het moederschap mij raakte. Dat leek me makkelijker. Maar hoe kunnen die theoretische kennis en die praktische opvoedtips in hemelsnaam op de lange (en korte) termijn werken als ik niet werkte aan mijzelf?

Ik leefde het leven immers voor!

Ik kwam erachter dat er een andere, een veel betere manier is. Een manier waarbij je helemaal in lijn bent met wie jij in de kern bent en daar je kind ook in begeleid. Authentiek en helemaal jezelf zijn in het leven en het moederschap.

Het gaat over echt connecten met jezelf en van daaruit met je kind. Het gaat over luisteren, over in het hier en nu zijn, over empathie en inlevingsvermogen. Over jezelf echt willen leren kennen, je kind echt zien en er zijn vanuit liefde. Het gaat ook over het vinden van jouw stem om deze intenties tot uiting te laten komen.

Toen ik leerde hoe ik kon leven en opvoeden vanuit mijn hart, werd ik een compleet ander mens. Alles werd veel relaxter en verliep soepeler. Ik had weer plezier in het moederschap en voelde letterlijk het levensgeluk door me heen stromen!

Inmiddels heb ik hier mijn eigen stappen in ontwikkeld die mij elke keer weer in connectie met mijzelf en mijn kinderen laat zijn: de VIDA-methode. Ook als het even niet lekker loopt dan pak ik die oefeningen en vragen er weer bij om die ontspanning en het gemak weer te mogen voelen en ervaren.

Ik vind het nu heerlijk om mijzelf te ont-wikkelen als moeder en om dit aan zoveel prachtige moeders in heel Nederland en België mee te geven. Als je me ergens wakker voor kun maken ’s nacht…

Nee, grapje. Laat mij maar lekker slapen. Maar toch is dit absoluut waar ik elke dag weer met veel enthousiasme en met een glimlach voor opsta! Naast mijn prachtige gezin natuurlijk.

… en dat voor iemand die zich ongemakkelijk en onzeker voelde bij opvoedadvies geven en in haar eerste jaren als moeder. Ik had dit inzicht nodig, ik had die shift te maken en toen ik dat deed veranderde alles. Tot op de dag van vandaag blijf ik dit dus ook doen. Ik geniet er nu enorm van! 

En als jij daar ook voor open staat dan hoop ik met heel mijn hart dat je voor jezelf en je kind(eren) deze keuze ook durft te maken. 

Antwoorden op het waarom en ontspannen in het moederschap

vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en kracht

en zowel jezelf als je kind in vrijheid en vol levensgeluk laten (op)groeien!

"Ik probeer het zelf eerst nog wel even."

 

Wow, als ik één ding geleerd heb de afgelopen jaren (zowel als moeder als ondernemer!) is het wel dat dit tegen jezelf zeggen ervoor zorgt dat je blijft doen wat je nu ook al doet en blijft ervaren wat je nu ook al elke dag meemaakt. 

Op een gegeven moment moet je gewoon een knoop doorhakken. Die soms rete spannend is om welke reden dan ook: tijd, niet weten wat je te wachten staat, het geld of wat jouw reden ook is die ervoor zorgt dat je altijd toch de knoop maar niet doorhakt en weer terugkrabbelt. 

Heel menselijk natuurlijk, maar je weet natuurlijk ook wel dat als je verandering wilt je de verandering moet zijn. Een betere wereld begint immers bij jezelf. Ken je hem nog? Ik herinner je er graag aan, omdat ik het jou en vooral alle kinderen zo gun om in vrijheid helemaal als zichzelf vol levensgeluk te kunnen (op)groeien. 

"If you not invest, you're not invested!"

Wat brengt Feel!?

Tijdens het online programma FEEL! ga je het onderstaande leren en ervaren.

Gedrag begrijpen

Als er iets fijn is als ouder is het wel dat je WEET waar gedrag of reacties vandaag komen. Zowel die van je kind als jezelf. Als je dit weet kun je inspelen op de behoefte die achter het gedrag ligt en dat maakt zoveel verschil. O.a. het geboorteverhaal van je kind, de hoeveelheid prikkels (ja, ook prikkels waar je nog niet aan hebt gedacht) en jouw bewuste en onbewuste processen hebben hier grote invloed op.

Met aandacht aanwezig zijn

Wow, iets wat steeds lastiger lijkt te zijn voor ouders tegenwoordig. Werk, sociale leven, afleiding van smartphones met de meest hoogstaande snufjes… Het wordt tijd om weer echt in het hier en nu aanwezig te zijn en je kind echt te gaan zien, echt te gaan horen en echt te gaan begrijpen. Nu, niet morgen! Er is namelijk meer dan dat wat je ziet en daar ga jij kennis mee maken.

Weten wat je kind je spiegelt

Jaaaa, dit is echt één van mijn favoriete onderwerpen om jou te mogen leren. Door middel van mijn VIDA-methode krijg jij ALTIJD weer glashelder waarom het gedrag van je kind jou zo triggert en waarin hij/zij jou spiegelt. Een geschenk voor het leven, want uiteraard is het niet alleen je kind die je zo heerlijk kan spiegelen. 😉

Oude patronen doorbreken

BAM! Je kunt je wel duizend keer voornemen om toch anders te reageren of toch die bepaalde stappen te zetten, maar als die belemmerende gedachten en enge gevoelens maar door je hoofd en lijf blijven spoken ben je vanuit ego toch geneigd om “lekker comfortabel” in je “veilige” zone te blijven. Maar jij weet net zo goed als ik dat daar geen groei en positieve verandering zit. Door middel van mijn VIDA-methode en hele pure krachtige energetische oefeningen ga jij die oude patronen nu wel doorbreken. Een zegen voor de rest van je leven. En dat van je kind! (want anders blijft hij/zij het je spiegelen ;))

Een liefdevolle relatie met jezelf

… want jij leeft het leven voor. Wat jij laat zien in jouw relatie met jezelf wordt ook de relatie die je kind met zichzelf gaat hebben. (Goed) voorbeeld doet volgen, dus VOEL eens wat een geschenk het voor je kind(eren) is als jij ZELFLIEFDE gaat voorleven. Wow!

…en van hieruit je relatie met je kind verder vormgeeft. Jouw relatie met jezelf is namelijk de BASIS van al je andere relaties. Superbelangrijk om dit een liefdevolle te laten zijn dus.

Je gevoel in je voordeel laten werken

Al die triggers, als die antennes die altijd uitstaan, al die gevoelens en energieën die je altijd voelt…

Misschien noem je jezelf wel hooggevoelig en ondervind je vooral de hinder ervan. Ik ga je laten zien en VOELEN dat dit ook anders kan. Dat je je vrouwelijke energie en je gevoeligheid als je kracht kan inzetten en hoe je dit ook vasthoudt. Zonder jezelf in bubbels te hoeven plaatsen, maar vanuit de liefde voor jezelf en het inzetten van jouw kwaliteiten en krachtpunten.

Ik gun het iedere moeder zo om veel meer ONTSPANNING, HARMONIE, VERBINDING en RUST te ervaren
en het is mijn missie om kinderen in LIEFDE op te laten groeien en hun volledige potentieel tot bloei te laten komen
... maar daar hebben ze ons voor nodig lieve moeder!

daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in mijn online programma

FEEL!

 

Een online cursus van 12 weken met masterclasses, video’s, meditatie en energetische oefeningen die je leven en kijk op de opvoeding verandert en die je er je hele leven weer bij kunt pakken! 

Als je deelneemt aan FEEL! dan krijg je

waardevolle masterclasses

 •  Het geboorteverhaal – wat iedere ouder zou moeten weten en kennen
 • De VIDA-methode – van overleven naar leven

worksheets

Bij de meeste lessen vind je een worksheet om het maximale uit de les te halen!

video's

 •  Je kind met aandacht zien en horen – oordeelvrij naar je kind kijken
 • Kijken vanuit je kind
 • Je eigen gehechtheidsbiografie verhelderen
 • Over (jouw) leven – loslaten wat niet van jou is
 • Leren van jouw innerlijk kind
 • Lichaam en geest in balans – wat je lichaam je wil vertellen
 • Take your power back! – jouw gevoel is je kracht & neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven
 • Voel je kracht in jou! – echte onvoorwaardelijke liefde ervaren
 • De ULTIEME connectie met jezelf – als moeder en vrouw

energetische helende oefeningen/meditaties

 • Geboorteverhaal helen
 • Innerlijk Kind Integratie Meditatie
 • Ontmoeting met je kind in jou
 • In gesprek met je lichaam 
 • Voel de power in jou! 
 • Ultiem jezelf zijn! 

OFTEWEL, dit is het meest complete online programma die wetenschap, spiritualiteit en energetisch werken combineert voor de moderne bewuste moeder van nu!

normaliter €695 (t.w.v. €1895) maar nu door jouw deelname aan een geboren karakter aan te schaffen voor slechts €333!

Ik heb echt een geweldige deal voor je, omdat ik de laatste tijd zoveel moeders hoor over de stress die ze voelen. Ze begrijpen hun kind niet of onvoldoende om het relaxt te laten verlopen in huis. Daarbij lopen ze zichzelf kats voorbij. 

Waarschijnlijk herken je dat wel als je tot hier bent gekomen met lezen. Dit programma zo levensveranderend is gebleken dat ik het jou enorm gun om het te volgen.

Je betaalt nu maar €333!! i.p.v. €695 (voor een programma t.w.v. €1895!)

Je volgt dit programma in je eigen tijd op je eigen tempo! 

ontvang deze bonussen

wanneer je nu inschrijft!

extra module 'de gezinskoers'

Een zeer waardevolle bonusmodule om als gezin dezelfde koers te varen. Je krijgt inzicht in hoe je jullie gezinskoers samen kunnen verhelderen en weer on track kunt komen of blijven ongeacht de situatie.

On track blijven betekent niet per se dat je er nooit vanaf mag geraken, maar wel dat je makkelijk weer op koers kan raken en in harmonie en in verbinding met elkaar kan samenleven.

Levenslang toegang tot al het materiaal

Jep, al het materiaal blijft beschikbaar voor jou! Hoe fijn is dat. Ik weet namelijk uit eigen ervaring, maar ook van de moeders die de vorige ronde meededen dat af en toe nog eens een les erbij pakken heel fijn is. Dan vallen nieuwe dingen op of even ter opfrissing. 

… en dan zal je zien hoe je al gegroeid bent. Heerlijk!

mijn e-book Mom's daily miracles t.w.v. €297

Een cadeau recht uit mijn hart! In deze e-course leer je de eerste stappen naar bewust opvoeden en vanuit je hart leven te zetten. 

Omdat het allemaal zoveel makkelijker, mooier en liefdevoller mag en kan gaan!

HET IS NU OF NOOIT,

 en jij investeert slechts €333 voor dit fantastische programma dat jou veel meer ontspanning, vertrouwen, liefde en verbinding in het moederschap gaat geven! 

Inhoud programma

In deze module ga je het geboorteverhaal van je kind(eren) verhelderen en kom je erachter hoe dit nu nog het leven van je kind beïnvloedt. Je leert kijken vanuit je kind naar jezelf en je gaat je kind met aandacht opnieuw leren horen en zien en krijgt inzicht in co- regulatie en zelfregulatie één van de belangrijkste ontwikkelingstaken van een kind. Iets waar veel volwassenen zelf ook nog wat van kunnen leren!

In de opvoeding neem je heel wat bagage uit je eigen jeugd mee of van generaties voor jou. In deze module duiken we dieper in op wanneer jij je eigen gevoelens, wensen of verwachtingen uit eerdere relaties projecteert op en/of overdraagt aan je kind. Je leert 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gedachten, gevoelens en handelingen door middel van de VIDA-methode. Echt een cadeau!

Kleine kinderen hebben grote eigenschappen die ons door onze eigen opvoeding vaak niet meer eigen zijn. Door te kijken waar je kind jou in spiegelt, welke thema’s voor jou belangrijk zijn om uit te werken en daarbij lief te zijn voor je lijf (wat vertellen je emoties en klachten jou?) kun je samen met je kind (op)groeien! Zo voed je krachtige, veerkrachtige en bewuste kinderen op en ben jij die bewuste ontspannen moeder waar je al zo lang naar verlangt.

Door het gezinsleven kun je snel overprikkelt raken, maar door je vrouwelijke gevoelige kant meer te laten spreken en jezelf en je naasten onvoorwaardelijke liefde te geven en intuïtiever te gaan leven en opvoeden kun je dit achter je laten. Door meer tegemoet te komen aan je eigen essentiële behoeften en hiernaar te handelen ga je minder vanuit je hoofd leven en opvoeden.
Je sensitiviteit wordt je kracht!

Een zeer waardevolle bonusmodule om als gezin dezelfde koers te varen, want opvoeden doe je niet alleen! Je krijgt inzicht in hoe je jullie gezinskoers samen kunnen verhelderen en weer on track kunt komen of blijven ongeacht de situatie.

On track blijven betekent niet per se dat je er nooit vanaf mag geraken, maar wel dat je makkelijk weer op koers kan raken en in harmonie en in verbinding met elkaar kan samenleven.

Waarom zou je wachten als het ook nu kan?

Wil jij meer rust en vertrouwen in jezelf, de opvoeding en de ontwikkeling van je kind behalen, zonder de antwoorden continu buiten jezelf te zoeken? Dat kan nu door middel van mijn super logische (als je het eenmaal weet ;)) en makkelijk toepasbare methode die ik in dit online programma in 12 weken met je deel! 

 • Onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen
 • Ein-de-lijk snappen waarom je reageert zoals je reageert
 • Ein-delijk begrijpen waarom je kind doet zoals hij/zij doet
 • Je ware zelf omarmen en je kind volledig als zichzelf laten ontwikkelen
 • Gemakkelijk altijd zelf het verhaal achter het signaal kunnen verhelderen
 • Voelen wat je wilt en weten wat je daarvoor mag gaan doen en vooral ook laten
 • Van een snel overprikkelde naar een heerlijk ontspannen en bewuste moeder!
Denk jij nu ‘yes, dat wil ik!’ zorg dan dat je deze allerlaatste kans pakt!

"When you parent, you have to realize you aren't raising a mini-me!"

ben jij er klaar mee hoe het nu gaat en belangrijker: klaar voor hoe het ook anders kan?

Veelgestelde vragen

Borrelen er bij jou nog allerlei vragen nadat je alles gelezen hebt? Kijk dan even of je hieronder antwoord op de vragen krijgt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar hi@kimkieviet.nl en stel hem alsnog.

ik ken mijn kind en mijzelf al best goed. is dit programma dan ook geschikt voor mij?

Natuurlijk ken jij je kind al best wel goed. Je bent 24/7 zijn of haar moeder. Ik ken mijn kinderen ook heel goed, maar kom ook elke keer weer tot nieuwe inzichten in elke nieuwe fase die zich aandient. Uit de grond van mijn hart: ik vind oprecht dat iedere moeder in het belang van haarzelf, maar vooral van haar kind het haarzelf zou ‘moeten’ gunnen te weten en te ervaren wat er in dit programma gedeeld wordt. Uiteraard ben je helemaal vrij om die keuze te maken, maar ik zie de struggles om me heen en ik weet dat het zoveel makkelijker kan. Kan kan veel bewuster en er mag vooral meer ontspanning komen. Je leert er niets over tijdens de zwangerschap en als de opvoeding al begonnen is, zit je vaak middenin de daily struggles met jezelf, je kind of je partner waardoor je geen idee hebt waar je moet beginnen. Dit programma leidt je stap voor stap door een prachtig bewustwordingsproces heen. Hoe bewust ikzelf inmiddels ook ben ik doorloop de stappen ook elke keer weer als ik of mijn kind ergens tegenaan loopt. Een ware zegen! Ik ben daar echt zo dankbaar voor.

Stel jij hebt al een 1 op 1 traject bij mij gedaan en hebt het geboorteverhaal bv. al helemaal helder. Tijdens een tweede keer kan er zomaar weer nieuwe belangrijke informatie naar bovenkomen, of je pakt nu de broertjes/zusjes of brengt het voor jezelf in kaart. 

ik weet niet zo goed of een online programma wel bij mij past. waarom kies je voor online?

Lieve moeder, ik snap je twijfel. Vele moeders met jou hebben die twijfel, maar als ze eenmaal de stap genomen hebben dan willen ze vaak niet anders meer. Het is superhandig juist om online een cursus te volgen.

Het kan gewoon vanuit huis. Je hoeft dus niet ‘s avonds de deur nog uit.
Je kunt het volgen op een door jou gekozen tijdstip, vanaf jouw favoriete plekje.
Ik kan je doordat het online is elke dag bijstaan en coachen, je vragen en ervaringen zijn namelijk van harte welkom!
Je kan het materiaal altijd weer terugkijken. Zo vallen er elke keer weer nieuwe kwartjes.
Hoe voelt dat nu?

is dit wel het juiste moment voor mij?

Wat een prachtige vraag! Door jezelf dit af te vragen houdt je jezelf eigenlijk klein, dat is wat het ego wil en dat is ook hoe de traditionele manier van opvoeden eruit ziet. Dat is juist waar je afscheid van wilt nemen toch? Bewustwording, verheldering en ontspanning is wat je graag wilt! Op het moment dat jij alles hebt gelezen en het kriebelt dan is dit het juiste moment. Ook als je voelt dat je het spannend vindt. Dat is juist een goed teken. Het betekent namelijk dat je je stretch, dat je uit je huidige comfortzone gaat stappen en mooie nieuwe ervaringen als moeder mag opdoen. Spannend? Jazeker! De moeite waard? Absoluut!

… en het is NU OF NOOIT, want hierna zal hij nooit meer voorbij komen. Het is enkel voor deelneemsters aan Een Geboren Karakter. 🙂

ik weet niet of ik wel genoeg tijd heb, komt het programma nog eens terug?

Mooi! Juist als je voelt dat je geen tijd hebt, dat het gezinsleven te druk is voor je, dat er op je werk te veel aan je getrokken wordt, dat je van alles moet en tussen al die moetjes door niet aan jezelf denkt, is het tijd om een bewuste keuze in het belang van jezelf en je kinderen te maken. Ooit wordt vaak een nooit en op het moment dat het nu niet zo lekker loopt of je nu met veel vragen zit, waarom zou je dan uitstellen? Waarom zou je wachten als het ook nu kan? Met dit programma krijg je uiteindelijk juist meer tijd en kies je veel bewuster (voor jezelf).

Ben je er niet aan toe om voor jezelf te kiezen en de opvoeding en het leven te beleven zoals jij dit graag wilt? Dan is dit programma niets voor jou. Sorry.

zit ik ergens aan vast als ik meedoe?

Nope, er zit geen addertje onder het gras als je dat bedoelt.

wanneer start het online programma feel!?

Je ontvangt de eerste les binnen 24 uur. Echter kan je het programma in je eigen tempo doorlopen. 

ik vind het een grote investering en twijfel daardoor om mee te doen.

Ik snap dat het een grote investering is voor sommige moeders. Ik herken ook je struggle om het wel of niet uit te geven. Het kan een grote stap zijn. Vooral om te kiezen dit bedrag aan jezelf te besteden. Echter besteed je het ook tegelijkertijd aan je gezin en eventuele partner. 

Voor mij heeft het geholpen om mijzelf af te vragen: ‘wat levert het me op?’ als ik een grote investering doe. In plaats van continu de vraag ‘wat kost het?’ in mijn hoofd af te laten spelen. Vraag jezelf eens af wat het je waard is om wel lekker in je vel te zitten, om niet meer continu al die struggles te ervaren, om je ontspannen te voelen, om wel die moeder te zijn die je wilt zijn en je kinderen zo gunt. Wat is het je waard om je kinderen een jeugd te geven waarin ze zo min mogelijk geconfronteerd worden en geconditioneerd worden met jouw oude shit, maar vooral heel veel onvoorwaardelijke liefde, begrip en duidelijke grenzen ervaren?

Dit online programma is een eenmalige investering waar je een leven lang plezier van ondervindt. Je krijgt informatie, vragen en opdrachten die je er altijd weer bij kunt pakken. Je ervaart hoe het ook kan. Meer rust, meer ontspanning, meer balans, meer verbinding, meer liefde, meer bewustwording. 

Is dat niet juist waar je zo naar opzoek bent?

Waarschijnlijk ben je gewend om je geld te sparen of het uit te geven aan dingen die je tijdelijk blij maken. Hoe zou het voor je zijn als je dat blije gevoel niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken, niet in spullen bijvoorbeeld, maar in jezelf kan vinden en in de opvoeding kan blijven ervaren? En dit dus ook aan je lieve kinderen mee kan geven.

Het geld wat je investeert in jezelf en je gezin door middel van dit 12 weekse online programma ben je niet kwijt! Het levert je juist inzicht na inzicht op, reikt je handvatten en tools aan. Het geeft je dat waar je nu naar opzoek bent. Voor nu en voor de toekomst.

Vind je het dan nog steeds een grote investering? 

kan ik in termijnen betalen?

Als het jou echt niet lukt om in één keer de betaling te voldoen dan mag je wel even mailen naar hi@kimkieviet.nl 

We komen er vast samen wel uit. 🙂

kim, ik wil nog even sparren. kan dat?

Uiteraard! Mail gerust je vragen en twijfels naar hi@kimkieviet.nl, zodat we via de mail of via een online videocall dit kunnen bespreken. Je mag me uiteraard ook altijd aanspreken via social media.

wat gebeurd er nadat ik betaald heb?

Nadat je betaald hebt krijg je het e-book Mom’s Daily Miracles meteen gemaild. 

Tevens krijg je  binnen 24 uur de eerste “les” per mail en een mail met informatie per training.

Check voor de zekerheid je spamfolder als je niet meteen iets ontvang. Soms gaat er in verband met de sneltoets op je telefoon iets mis met het invoeren van het e-mailadres, dus controleer deze goed.