FEEL!

Ontdek Hoe Jij Moeiteloos Ontspannen Kan Opvoeden!

Wordt een bewuste moeder en kom weer in verbinding met jezelf en je kind.

Video afspelen

'Nee hè, daar gaaaaan we weer! Kan het nu nooit eens normaal gaan?'

Roep jij dit regelmatig of gonst dit veelvuldig door je hoofd? Bijvoorbeeld als je kind weer eens niet meewerkt of luistert, als je in de zoveelste discussie van die dag beland bent met je kind, je niet gewoon even rustig het avondeten kan koken, je continu aan het waarschuwen bent of driftbui nummer zoveel van zich laat horen…

Draait je hoofd continu op volle toeren en kom je vaak geïrriteerd en boos je dag door? Ervaar je nu je moeder bent allerlei gevoelens die je daarvoor niet kende? Ben jij daar inmiddels he-le-maal klaar mee? Verlang je naar echte ontspanning? Naar meer energie? Wil jij meer vanuit je hart leven en opvoeden?

WELKOM LIEVE MOEDER! Da is dit de plek om te helen en de moeder te worden die je werkelijk bent!

HERKEN JIJ DIT?

 • Je bent snel overprikkeld, gespannen of gestrest.
 • Je zou graag meer willen genieten van je kinderen, je neemt je voor om het anders te doen, maar het lukt elke keer niet.
 • In de opvoeding handel je vooral vanuit belemmerende gedachten, angst en controle.
 • Je zit regelmatig met je handen in het haar.
 • Je ben eigenlijk heel gevoelig, hebt een kort lontje en je kinderen of partner moeten het vaak ontgelden.
 • Je hebt moeite met de emoties en bepaalde gedragingen van je kind.
 • Je bent continu in conflict met je hoofd en je hart. Waar doe je nu goed aan? Zou het beter zijn als….? 
 • Je weet niet wat je kind je wil vertellen met zijn/haar gedrag. Je heb het verhaal achter het signaal niet helder (genoeg).
 • Je bent vooral aan het overleven als moeder.

Doe dan dat wat je mag doen!

en ik ben er gewoon voor jou om je daarbij te helpen!

Ik ben Kim Kieviet, Msc. Opvoedingsondersteuner en als (baby- en kinder)coach holistisch, energetisch en spiritueel geschoold. Ik neem dus vanuit alle werelden iets mee en om het allemaal wat makkelijker te maken noem ik mijzelf Spiritueel opvoedingsondersteuner. 

Ik help (online) overprikkelde (gevoelige) moeders, die het lastig vinden om vanuit het hart te leven en op te voeden, weer de verbinding met zichzelf en haar kind te maken. Zodat iedereen weer ontspant en er begrip en liefde heerst. Op het moment dat je je als moeder echt verbind met jezelf, je eigen gedachten, gevoelens, emoties en reacties begrijpt dan pas kan je je met je kind verbinden, hem of haar beter begrijpen en optimaal begeleiden in dit leven.  

Zo krijg je rust in je hoofd, je leeft wat er gevoeld wordt en dan kan je wel die leuke en relaxte moeder zijn waar je zo naar verlangt en die je je kind zo gunt. Ik weet namelijk hoe je met jezelf en gedrag van je kind in de knoop kunt zitten, maar ik weet ook dat het absoluut mogelijk is om vanuit je ware zelf, vanuit je hart te leven en op te voeden.

Dat is veel relaxter kan ik je vertellen.

 

... en daar help ik jou uiteraard ook graag bij! Het is namelijk zo enorm leuk als je eenmaal doorhebt hoe het werkt. 

Hoe zou je het vinden...

 • het verhaal van je kind te kennen?

Als je het verhaal van je kind vanaf het moment van kinderwens helder hebt, zie je welke thema’s er bij jouw kind spelen van waaruit hij/zij bepaald gedrag laat zien. Je komt erachter wat hij/zij nodig heeft en hoe jij hieraan tegemoet kan komen / hierbij kan helpen.

 

 • die voelsprieten van jou in je voordeel te laten werken? Om in balans te komen met jezelf?

Jouw gevoeligheid is juist een prachtige eigenschap om mee te werken. Hierdoor kan je eigenlijk veel sneller aanvoelen wat wel of niet fijn voor jou of je kinderen is. Door juist meer jouw vrouwelijke kwaliteiten te omarmen, te weten wat jij hier specifiek voor mag doen en laten gaat er een heel nieuwe wereld voor je open.

 • om een zelfverzekerde moeder te zijn?

Door een sterke mindset te ontwikkelen en een ware mindshift te ervaren kies je veel bewuster hoe je met situaties om wilt gaan. Je durft naar jezelf te luisteren, zonder altijd maar rekening te houden met een ander of continu te luisteren naar oude stemmetjes die nog in je hoofd ronddwalen die jou jezelf en je kind(eren) niet echt laat zijn. 

 • af te rekenen met die vicieuze cirkel?

… want op het moment dat je moeder wordt heb je niet maar één kind! Je krijgt ook te maken met jouw eigen ‘innerlijk kind’ dat nog steeds op zoek is naar liefde, begrip, waardering, zorg, respect en veiligheid. Door die oude pijn en de thema’s die hieruit voortvloeien te verhelderen en door het met mijn methode om te buigen en jouw unieke groei hier uit te pakken, geef je deze onzekerheden en angsten niet door aan je kind. Zo voed je krachtige, veerkrachtige en bewuste kinderen op.  Wow! 

 • om te ZIJN wie je werkelijk bent en vanuit je hart te leven?
Hoe makkelijk zou dat het leven en de opvoeding maken voor jou? Even serieus, hoe kan jij je kind laten ZIJN als jij zelf niet BENT wie je bent? Door eerst die verbinding met jezelf aan te gaan en jouw waarheid te gaan leven, geef jij dit ook door aan je kind en kan je hem of haar beter accepteren zoals hij/zij is. 
 
 • SAMEN OP TE GROEIEN MET JE KIND VANUIT JULLIE KERN?
… want uiteindelijk gaat opvoeden niet over je kind maar over jou! Dit is een ongoing proces die, als de besluit om als ontspannen bewuste moeder door het leven te gaan, jullie zoveel verbinding en liefde brengt. Ik kan niet wachten om die rust en die glunderende oogjes te mogen bewonderen bij je. (In hoeverre dat online kan natuurlijk. ;-))

"When you parent, you have to realize you aren't raising a mini me"

... want als ik het kan, kan jij het ook!

Het is namelijk gewoon een keuze die je maakt. Een keuze van waaruit je gaat leven en de bijbehorende stappen in mag gaan zetten. Dat mag met vallen opstaan!

… en ik vind het geweldig dat je jezelf de tijd hebt gegund om tot hier te lezen. Mijn online programma FEEL! is namelijk het programma voor die moeder die haar kind(eren) echt willen begrijpen, van overprikkeling naar ontspanning wil gaan en zich voor eens en voor altijd wil verbinden met zichzelf en haar kind(eren). Na dit programma is er namelijk no-way-back! Het is namelijk een hele andere manier van naar jezelf, je kind(eren) en het gezinsleven kijken. Een manier die jullie allemaal voedt en als authentieke individuen door het leven laat gaan.  Gewoon even een kleine waarschuwing van mijn kant. 😉

Je gaat namelijk ervaren dat het veel makkelijk kan en dat jezelf echt in de spiegel aankijken het mooiste geschenk is dat je jezelf en vooral ook je kind(eren) kan geven in het leven. En ik vind het fantastisch dat ik dit nu in zo’n uitgebreid programma met je mag delen! Als je hieraan mee wilt doen, hoef je echt niet helemaal ongelukkig te zijn met hoe het nu gaat. Ook hoef je helemaal niet het idee te hebben dat wat jij nu doet alles behalve goed is. Nee, ook als jij al een eindje op weg bent kun je uit dit programma weer een prachtige verdieping halen. 

Dit programma is voor die moeder die voor haar eigen geluk wil kiezen, die BEWUST in het leven wil staat, haar eigen shit niet aan haar kinderen wil meegeven en die op een relaxte manier samen met haar kind(eren) wil opgroeien. 

… want zo ontstaat er rust, plezier en verwondering in het moederschap! Weetje wel, dat waar je zo naar verlangt?!

Niet: ‘Ach het zal er allemaal wel bij horen’, maar de ballen hebben je struggles aan te kijken en er jouw unieke groei en dus tegelijkertijd die van je kind uit te halen. DAT IS WAT MAG GEBEUREN. Doe wat je mag doen voor jezelf en je kind(eren) en ervaar een ware transformatie!

Verheldering, heling, ontspanning, liefde & verbinding…

Je ervaart het allemaal in mijn 12 weekse online programma FEEL!

HOE WERKT HET?

Dit online programma bestaat uit vier modules verdeeld over 12 weken.  Elke week komt er een nieuwe ‘les’ en energetische oefening/meditatie vrij die jou veel verheldering zal geven en je aanzet tot het maken van prikkelende oefeningen behorende bij die les, zodat je je kind echt begrijpt en kan transformeren tot de moeder die diep van binnen al in jou zit.

De energetische oefeningen zorgen voor nog meer verdieping en verheldering. Tevens is er elke maand een LIVE Q&A waar je al je vragen kunt stellen!

Je krijgt toegang tot het complete programma en kunt deelnemen aan een actieve besloten Facebookgroep waar je ook je voortgang mag delen met de leukste gelijkgestemde moeders die ook voor verbinding kiezen. Je hebt een half jaar toegang tot de groep en al het materiaal. Zo kun je in je eigen tempo volg

Dit is FEEL!

Ontspannen opvoeden vanuit verbinding met jezelf & je kind

Module 1: Wat je echt moet weten

In deze module ga je het geboorteverhaal van je kind(eren) verhelderen en kom je erachter hoe dit nu nog het leven van je kind beïnvloedt. Je leert kijken vanuit je kind naar jezelf en je gaat je kind met aandacht opnieuw leren horen en zien en krijgt inzicht in co- regulatie en zelfregulatie één van de belangrijkste ontwikkelingstaken van een kind. Iets waar veel volwassenen zelf ook nog wat van kunnen leren!

Module 2: Opvoeden of overleven?

In de opvoeding neem je heel wat bagage uit je eigen jeugd mee of van generaties voor jou. In deze module duiken we dieper in op wanneer jij je eigen gevoelens, wensen of verwachtingen uit eerdere relaties projecteert op en/of overdraagt aan je kind. Je leert 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gedachten, gevoelens en handelingen door middel van de VIDA-methode. Echt een cadeau!

Module 3: Samen opgroeien

Kleine kinderen hebben grote eigenschappen die ons door onze eigen opvoeding vaak niet meer eigen zijn. Door te kijken waar je kind jou in spiegelt, welke thema's voor jou belangrijk zijn om uit te werken en daarbij lief te zijn voor je lijf (wat vertellen je emoties en klachten jou?) kun je samen met je kind (op)groeien! Zo voed je krachtige, veerkrachtige en bewuste kinderen op en ben jij die bewuste ontspannen moeder waar je al zo lang naar verlangt.

Module 4: Jouw gevoel is je kracht

Door het gezinsleven kun je snel overprikkelt raken, maar door je vrouwelijke gevoelige kant meer te laten spreken en jezelf en je naasten onvoorwaardelijke liefde te geven en intuïtiever te gaan leven en opvoeden kun je dit achter je laten. Door meer tegemoet te komen aan je eigen essentiële behoeften en hiernaar te handelen ga je minder vanuit je hoofd leven en opvoeden.
Je sensitiviteit wordt je kracht!

PLUS 3 BONUSSEN

 • 12 weken lang GRATIS toegang tot de Bewuste Moeders community! (gaat in vanaf 15 juni)
 • ‘Opvoeden vanuit verbinding met jezelf en je kind’ – cheatsheet om jezelf dagelijks aan te herinneren
 • ‘De gezinskoers’, mijn bonusmodule om als gezin dezelfde koers te varen

FEEL!

Het meest complete 12-weekse online programma met waardevolle bonussen is speciaal voor die moeder die nu eens echt besluit om voor bewustwording en ontspanning te kiezen. Die moeder die echt wil opvoeden vanuit verbinding met zichzelf en haar kind(eren). Dit programma heeft een waarde van €2885, maar jouw investering voor dit 12 weekse online programma waar jij je hele leven lang profijt van hebt en jij en je kind optimaal van gaan groeien en bloeien is  SLECHTS €495,- incl. BTW! 

Jouw investering in je eigen levensgeluk en dat van je kind is inderdaad vele malen goedkoper dan een nieuwe babykamer, terwijl je hier je hele leven iets aan hebt! 😀

En je kunt zelfs in 6 termijnen betalen. 

FEEL! START meteen als je je aanmeldt!

'Waarom zou je wachten als het ook nu kan?'

Wil jij meer rust en vertrouwen in jezelf, de opvoeding en de ontwikkeling van je kind behalen, zonder de antwoorden continu buiten jezelf te zoeken? Dat kan nu door middel van mijn super logische (als je het eenmaal weet ;)) en makkelijk toepasbare methode die ik in dit online programma in 12 weken met je deel! 

 • Onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen
 • Ein-de-lijk snappen waarom je reageert zoals je reageert
 • Ein-delijk begrijpen waarom je kind doet zoals hij/zij doet
 • Je ware zelf omarmen en je kind volledig als zichzelf laten ontwikkelen
 • Gemakkelijk altijd zelf het verhaal achter het signaal kunnen verhelderen
 • Voelen wat je wilt en weten wat je daarvoor mag gaan doen en vooral ook laten
 • Van een snel overprikkelde naar een heerlijk ontspannen en bewuste moeder!
Denk jij nu ‘yes, dat wil ik!’ zorg dan dat je erbij bent!

Veelgestelde vragen

Borrelen er bij jou nog allerlei vragen nadat je alles gelezen hebt? Kijk dan even of je hieronder antwoord op de vragen krijgt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar kim@vidababy.nl en stel hem alsnog.

Natuurlijk ken jij je kind al best wel goed. Je bent 24/7 zijn of haar moeder. Ik ken mijn kinderen ook heel goed, maar kom ook elke keer weer tot nieuwe inzichten in elke nieuwe fase die zich aandient. Uit de grond van mijn hart: ik vind oprecht dat iedere moeder in het belang van haarzelf, maar vooral van haar kind het haarzelf zou ‘moeten’ gunnen te weten en te ervaren wat er in dit programma gedeeld wordt. Uiteraard ben je helemaal vrij om die keuze te maken, maar ik zie de struggles om me heen en ik weet dat het zoveel makkelijker kan. Kan kan veel bewuster en er mag vooral meer ontspanning komen. Je leert er niets over tijdens de zwangerschap en als de opvoeding al begonnen is, zit je vaak middenin de daily struggles met jezelf, je kind of je partner waardoor je geen idee hebt waar je moet beginnen. Dit programma leidt je stap voor stap door een prachtig bewustwordingsproces heen. Hoe bewust ikzelf inmiddels ook ben ik doorloop de stappen ook elke keer weer als ik of mijn kind ergens tegenaan loopt. Een ware zegen! Ik ben daar echt zo dankbaar voor.

Stel jij hebt al een 1 op 1 traject bij mij gedaan en hebt het geboorteverhaal bv. al helemaal helder. Tijdens een tweede keer kan er zomaar weer nieuwe belangrijke informatie naar bovenkomen, of je pakt nu de broertjes/zusjes of brengt het voor jezelf in kaart. 

Dit programma is zo up-to-date als mogelijk, dus als ik nieuwe informatie, meditaties of prachtige oefeningen heb worden deze gewoon toegevoegd. 

Lieve moeder, ik snap je twijfel. Vele moeders met jou hebben die twijfel, maar als ze eenmaal de stap genomen hebben dan willen ze vaak niet anders meer. Het is superhandig juist om online een cursus te volgen. 

 • Het kan gewoon vanuit huis. Je hoeft dus niet ‘s avonds de deur nog uit
 • Je kunt het volgen op een door jou gekozen tijdstip, vanaf jouw favoriete plekje
 • Je hebt steun van andere moeders in de besloten Facebookgroep
 • Ik kan je doordat het online is elke dag bijstaan en coachen, je vragen en ervaringen zijn namelijk van harte welkom!
 • Je kan het materiaal altijd weer terugkijken. Zo vallen er elke keer weer nieuwe kwartjes.
Hoe voelt dat nu?  

Wat een prachtige vraag! Door jezelf dit af te vragen houdt je jezelf eigenlijk klein, dat is wat het ego wil en dat is ook hoe de traditionele manier van opvoeden eruit ziet. Dat is juist waar je afscheid van wilt nemen toch? Bewustwording, verheldering en ontspanning is wat je graag wilt! Op het moment dat jij alles hebt gelezen en het kriebelt dan is dit het juiste moment. Ook als je voelt dat je het spannend vindt. Dat is juist een goed teken. Het betekent namelijk dat je je stretch, dat je uit je huidige comfortzone gaat stappen en mooie nieuwe ervaringen als moeder mag opdoen. Spannend? Jazeker! De moeite waard? Absoluut!

Mooi! Juist als je voelt dat je geen tijd hebt, dat het gezinsleven te druk is voor je, dat er op je werk te veel aan je getrokken wordt, dat je van alles moet en tussen al die moetjes door niet aan jezelf denkt, is het tijd om een bewuste keuze in het belang van jezelf en je kinderen te maken. Ooit wordt vaak een nooit en op het moment dat het nu niet zo lekker loopt of je nu met veel vragen zit, waarom zou je dan uitstellen? Waarom zou je wachten als het ook nu kan? Met dit programma krijg je uiteindelijk juist meer tijd en kies je veel bewuster (voor jezelf).

Ben je er niet aan toe om voor jezelf te kiezen en de opvoeding en het leven te beleven zoals jij dit graag wilt? Dan is dit programma niets voor jou. Sorry.

Nope, er zit geen addertje onder het gras als je dat bedoelt. Na betaling heb je toegang tot het online programma die in een besloten Facebookgroep plaatsvindt. Je betaalt voor levenslang toegang tot al het materiaal en de toegang van een half jaar tot de besloten Facebookgroep. Tevens krijg je 12 weken (= 3 maanden, dus tot oktober 2020) toegang tot de Bewuste Moeders community. 

Voel je na die 12 weken dat je in de community wilt blijven? Dan verleng je je membership handmatig, gaat dus niet vanzelf! Wil je eruit? Dan stap je eruit, zonder opgave van reden. 

We starten maandag 9 maart 2020! Elke week komt er een nieuwe les vrij. Jij bepaalt wanneer jij deze volgt. 

Ik snap dat het een grote investering is voor sommige moeders. Ik herken ook je struggle om het wel of niet uit te geven. Het kan een grote stap zijn. Vooral om te kiezen dit bedrag aan jezelf te besteden. Echter besteed je het ook tegelijkertijd aan je gezin en eventuele partner. 

Voor mij heeft het geholpen om mijzelf af te vragen: ‘wat levert het me op?’ als ik een grote investering doe. In plaats van continu de vraag ‘wat kost het?’ in mijn hoofd af te laten spelen. Vraag jezelf eens af wat het je waard is om wel lekker in je vel te zitten, om niet meer continu al die struggles te ervaren, om je ontspannen te voelen, om wel die moeder te zijn die je wilt zijn en je kinderen zo gunt. Wat is het je waard om je kinderen een jeugd te geven waarin ze zo min mogelijk geconfronteerd worden en geconditioneerd worden met jouw oude shit, maar vooral heel veel onvoorwaardelijke liefde, begrip en duidelijke grenzen ervaren?

Dit online programma is een eenmalige investering waar je een leven lang plezier van ondervindt. Je krijgt informatie, vragen en opdrachten die je er altijd weer bij kunt pakken. Je ervaart hoe het ook kan. Meer rust, meer ontspanning, meer balans, meer verbinding, meer liefde, meer bewustwording. 

Is dat niet juist waar je zo naar opzoek bent?

Waarschijnlijk ben je gewend om je geld te sparen of het uit te geven aan dingen die je tijdelijk blij maken. Hoe zou het voor je zijn als je dat blije gevoel niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken, niet in spullen bijvoorbeeld, maar in jezelf kan vinden en in de opvoeding kan blijven ervaren? En dit dus ook aan je lieve kinderen mee kan geven.

Het geld wat je investeert in jezelf en je gezin door middel van dit 12 weekse online programma ben je niet kwijt! Het levert je juist inzicht na inzicht op, reikt je handvatten en tools aan. Het geeft je dat waar je nu naar opzoek bent. Voor nu en voor de toekomst.

Vind je het dan nog steeds een grote investering? 

 

Ja, dat kan via de blauwe button!

Uiteraard! Mail gerust je vragen en twijfels naar kim@vidababy.nl, zodat we via de mail of via een online videocall dit kunnen bespreken. Je mag me uiteraard ook altijd aanspreken via social media.