glittermeditatie-pakket nu voor €12,95 en ontvang tijdelijk gratis de kids relax experience (t.w.v. €297) erbij!

Ontdek het magische effect van de glittermeditatie

De glittermeditatie zorgt ervoor dat je kind ontspant en zijn of haar hoofd heerlijk leegmaakt voor het slapen gaan (maar het kan ook op ieder ander moment geluisterd worden).
Slapen gaan was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Komt jouw kind ook moeilijk in slaap en is hij of zijn erg onrustig voor het slapen gaan?

Kinderen maken op een dag van alles mee waar ze zich van los mag koppelen voor het slapen gaan. Met name (hoog)gevoelige kinderen ervaren dit sterk.

 

De glittermeditatie is hier perfect voor (voor kinderen vanaf ongeveer 3,5 a 4 jaar) en is onderdeel van het glittermeditatie pakket. Hierin vind je: 

  • een 14 minuten durende meditatie (mp3-bestand) waarbij ik je kind met mijn stem begeleid om zowel geestelijk als lichamelijk tot rust te komen 
  • de uitgeschreven meditatie waardoor je de meditatie zelf ook zou kunnen voorlezen aan je kind of opnemen
  • mijn exclusieve tips bij de meditatie om met je kind in gesprek en verbinding te komen als je kind bv. veel in zijn of haar hoofd zit en moeilijk over gevoelens praat
  • Super waardevolle tips via de mail rondom slapen, slaapproblemen en prikkelverwerking bij je kind.
TEVENS ONTVANG JE TIJDELIJK DE COMPLETE KIDS RELAX EXPERIENCE T.W.V. €297 ER GRATIS BIJ. Je ontvangt 10 weken lang iedere week een nieuwe meditatie met bijpassende creatieve oefening en een opvoedtip voor jou. Zodat jij relaxter kan opvoeden en je kind meer zelfvertrouwen ontwikkelt en innerlijke rust ervaart!

EN DAT ALLEMAAL VOOR SLECHTS €12,95!

LET OP: er komen geen beelden aan te pas (beeldschermen remmen de melatonine-aanmaak), maar je kind gaat tijdens de meditatie glitters visualiseren. Het betreft ook geen fysieke cd, maar een mp3 luisterbestand die je op ieder willekeurig apparaat (pc, laptop, tablet, smartphone) kunt afspelen of eventueel op cd zou kunnen branden

 

De kunst zit hem in het loslaten 

Leren om de dag en opgedane ervaringen los te laten

ln

Ik ben Kim

Ik kwam er, door de ervaring die ik met mijn eigen kinderen heb, achter dat sommige kinderen (met name gevoelige kinderen) nog ‘zweven’ voor het slapen gaan. Hun gedachten en gevoelens zijn all over the place, net als dat bij ons soms zo kan zijn. Ze hebben nog allerlei lijntjes uitstaan naar alle contacten en situaties die ze gedurende de dag hebben opgedaan. Hierdoor komen ze moeilijk in slaap en kunnen ze heel onrustig zijn of opstandig gedrag vertonen.

Slaaptraining vond ik helemaal niks. Ik voelde dat mijn kinderen iets anders nodig hadden. Er IS altijd een verhaal achter het signaal (onrust voor het slapen). Toen ik dat door had en mij verder ging verdiepen in de energetische kant van opvoeden ging er een wereld voor mij open. 

Ik leerde een superfijne oefening in mijn opleiding tot energetisch kindercoach, maar deze vonden mijn kinderen he-le-maal niets. 

‘Wat vinden jullie dan wel leuk?’, vroeg ik op een avond.

‘GLITTERS!’ 

Ze waren het er unaniem over eens en toen ontstond de glittermeditatie. Het werkte als een tierelier! Ze ontspanden optimaal en vielen vaak al tijdens de meditatie in slaap. 

‘Waarom deel je dat niet met andere ouders?’, vroeg mijn partner op een avond.

…en zo geschiedde. Ik ben Kim Kieviet, moeder van twee fantastische temperamentvolle en hooggevoelige meisjes van 6 en 8 jaar. Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als opvoedingsondersteuner en als (baby- en kinder)coach holistisch, energetisch en spiritueel geschoold en tevens kinderyoga teacher. Ik neem dus vanuit alle werelden iets mee en om het allemaal wat makkelijker te maken noem ik mijzelf Spiritueel opvoedingsondersteuner. 

Met de glittermeditatie

ontstaat er ontspanning en innerlijke rust op een 'speelse' manier

en het heeft nog zoveel meer voordelen als je de extra tips toepast!

Laat je kind ook het magische effect van deze bijzondere meditatie ervaren

…anders blijf je maar wat aanmodderen en elke avond misschien wel geïrriteerd raken. Loslaten van gedachten en gevoelens door middel van het visualiseren van glitters kan je kind weer helemaal tot zichzelf laten komen. Met als resultaat een kind dat heerlijk slaapt. Vaak al tijdens de meditatie (en die duurt maar 14 minuten!) of binnen enkele minuten daarna.

Let op: heel sporadisch komt het voor dat kinderen eerst moeten wennen en dat het effect pas na een paar dagen of week zichtbaar is. 

Volledig tot rust komen en heerlijk in slaap vallen mag gemakkelijk en op een fijne manier gaan
en dat kan met de glittermeditatie

daarom heb ik besloten om de glittermeditatie op te nemen voor alle kinderen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken om te ontspannen

en er ook nog eens extra tips bij te geven voor jou!

Je betaalt nu TIJDELIJK slechts 12,95 euro voor dit unieke complete pakket (glittermeditatie-pakket + Kids Relax Experience) met totale waarde van €324,95!!

Dit aanbod is echter maar beperkt beschikbaar.

"Mijn dochter van 7 vindt het heerlijk ontspannend en kan er lekker op slapen. Ze vraagt er iedere avond zelf om. Bedankt!"

- judith

Veelgestelde vragen

Borrelen er bij jou nu nog allerlei vragen nadat je alles gelezen hebt? Kijk dan even of je hieronder antwoord op je vragen krijgt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan gerust even naar hi@kimkieviet.nl o.v.v. glittermeditatie

Hoelang duurt het voordat we resultaat merken?

Dat hangt er vanaf! Ik kan natuurlijk geen resultaat garanderen, want ik ken je kind niet en ik kan niet voorspellen wat jij precies gaat doen met de glittermeditatie. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik inmiddels hele mooie reacties heb ontvangen (deze zijn op de pagina te lezen) en dat de meeste kinderen al tijdens de eerste keer luisteren tijdens de meditatie of erna heerlijk in slaap vallen. Sommige kinderen moeten eerst even wennen en dan kan het een paar dagen duren voordat je resultaat ziet.

Wat nu als ik er toch niet blij mee ben?

Als jij en je kind allebei niet blij zijn met de inhoud en het daadwerkelijk wel geprobeerd hebben en ook de extra bonustips hebt toegepast zonder resultaat dan kun je binnen 2 weken na bestelling een GRATIS online videocall van 30 minuten met mij aanvragen om het probleem waar je op dat moment tegenaan loopt met mij te bespreken en dan krijg je meteen een op jullie afgestemde tip die je in kunt zetten.

hoe werkt het precies als ik heb besteld?

Als je op de button klikt en het glittermeditatie pakket aanschaft ontvang je meteen een mail met de 3 bestanden. De glittermeditatie als mp3 luisterbestand en de uitgeschreven meditatie en mijn exclusieve tips bij de meditatie. Daarnaast wordt je binnen 24 uur toegevoegd aan de Kids Relax Experience. Houdt je mail/spamfolder dus in de gaten!

hoelang heb ik toegang tot alles?

Dit pakket is van jou, dus voor altijd! Als je de bestanden opent staat het meteen op het apparaat dat je op dat moment gebruikt onder ‘downloads’.

#glittermeditatie #slaapproblemen #meditatievoorkinderen #slaapmeditatie #kindermeditatie #overprikkeling #prikkelsverwerken #ontspannen #ontspanningvoorkinderen #mijnkindslaaptniet #mijnkindslaaptslecht #mijnkindslaaptnietdoor #mijnkindvaltnietinslaap #mijnkindishooggevoelig #hooggevoeligkind #hoogsensitief