Glittermeditatie

De Glittermeditatie zorgt ervoor dat je kind makkelijk en snel in slaap valt,
zodat hij/zij voldoende nachtrust krijgt en uitgerust wakker wordt.

Sommige kinderen, met name gevoelige kinderen, hebben nu eenmaal meer moeite met in slaap vallen dan andere kinderen. Ze ‘zweven’ als het ware nog ergens met al hun gedachten en hebben nog allerlei lijntjes uitstaan naar alle contacten die ze gedurende de dag hebben opgedaan. Wat ze eigenlijk mogen doen is in hun lijfje zakken en ontspannen om zo een heerlijke nachtrust tegemoet te treden. Soms hebben mijn dochters ook van dit soort periodes waarbij ze wat extra ondersteuning kunnen gebruiken voor het slapen gaan.

Samen met mijn oudste dochter (toen 5 jaar) kwam deze fijne rustgevende meditatie vol met glitters tot stand. Het is down-to-earth met een feestelijk tintje!

IN HET GLITTERMEDITATIE-PAKKET ZIT:

 mijn vernieuwde alom bekende GLITTERMEDITATIE van 14 minuten als MP3-BESTAND ( = je kind in slaap laten vallen met glitters maar dan zonder invloed van wifi en altijd en overal bij de hand! Geschikt vanaf ongeveer 3 jaar.)

📃 plus de UITGESCHREVEN versie van de glittermeditatie (altijd handig! Bv. als je kind niet van mijn stem houdt, maar wel van die van jou.)

👩‍👧 en als BONUS mijn EXCLUSIEVE TIPS bij de meditatie om met je kind in gesprek en verbinding te komen (bv. als hij/zijn veel in het hoofd zit door spanning, voorvallen op school, met vriendjes…)

De Glittermeditatie blijkt elke keer weer een magisch effect op kinderen te hebben

Enthousiast geworden?

De Glittermeditatie is nu tijdelijk te bestellen voor maar €15 voor een pakket ter waarde van €27,95!  

Na betaling ontvang je een mail met 3 bestanden die jullie heel veel ontspanning en rust gaan brengen.

Door middel van mijn stem en het visualiseren van glitters begeleid ik je kind naar rust in zijn/haar hoofd en lijf.

… en wie ben jij dan? Vraag je je nu misschien af.

Ik ben Kim Kieviet, mama van Lymée en Nahia, Msc. Opvoedingsondersteuner en als (baby- en kinder)coach holistisch en energetisch geschoold en tevens opgeleid als kinderyoga teacher. 

Moeder van twee prachtige (hooggevoelige) dochters van 7 en  5 jaar die af en toe wel wat ondersteuning kunnen gebruiken om volledig te ontspannen voor het slapen gaan.

Resoneert dit met jou en wil jij je kind heerlijk ontspannen in slaap laten vallen?

#hoogsensitiefkind #hsp #kids #glittermeditatie #kindmetadhd #slaapmeditatie #mindfulnessvoorkinderen #ontspanningvoorkinderen  #slaapproblemenkind #kindwordtwakker #mijnkindisoverprikkeld #onlineprogrammavoorkinderen #onrustigkind #ontspanningsoefeningenkind #overprikkeldkind #overprikkelingbijkinderen #kindslaaptniet