Vol vertrouwen, passie en liefde
Intuïtief leven

vanuit de connectie met je Hogere Zelf (zonder je te laten beïnvloeden door het gezeur van die "stemmetjes" in je hoofd die je vertellen vooral je verlangens niet te volgen!)

Klinkt dit jou bekend in de oren?

 • Je weet dat je meer mag gaan voelen in plaats van denken, maar juist al die gedachten weerhouden je ervan om naar je intuïtie te luisteren
 • Natuurlijk ben je heel dankbaar dat je mind zo krachtig is, want het heeft je op veel gebieden al ver gebracht, maar de manier waarop put je uit en laat jouw energie lekken
 • Je zit voor je gevoel als het ware vast tussen twee werelden: je intuïtie en je gedachten. En alles wat je tegenkomt online, in boeken of bij coaches is OF gericht op je intuïtie OF gericht op je mindset, maar wat jij graag wilt is je mindset in alignment krijgen met je intuïtie, zodat jij vol (zelf)vertrouwen, passie en liefde je leven kan leven
 • Jij wilt nu eigenlijk eens echt JA zeggen tegen jezelf en uit die eeuwige vicieuze cirkel van piekeren, twijfelen en stress stappen
 • Het lijkt je heerlijk om innerlijke rust en liefde voor jezelf en je leven te voelen stromen. Elke dag opnieuw.

I HEAR YOU!

Stel je voor dat je precies voelt en weet wat je kan doen om een gegrond en liefdevol intuïtief leven te leven

- door 8 "sleutels" in te zetten die zo authentiek en kloppend voelen dat jij je nooit meer laat beïnvloeden door al die belemmerende en negatieve stemmetjes in je hoofd

Hoe zou het voelen om

snel en vol vertrouwen vanuit je Hogere Zelf intuïtief te kiezen voor wat goed voelt voor jou en jouw leven daarmee op jouw voorwaarden te leven, zodat jij er vol liefde voor jezelf bent en met veel meer energie en plezier in je leven staat?

portrait-4568681_1920

Er is een manier...
om je intuïtie in het dagelijks leven tot leven te wekken

Er is een manier...
om te leren vertrouwen op je intuïtie vanuit de connectie met je Hogere Zelf

Er is een manier...
om dit te Do-It-Yourself-en zonder je verward of overwhelmed te voelen

Nadat ik mijzelf de afgelopen jaren veel heb verdiept in intuïtief leven en werken en inmiddels 100-en vrouwen heb mogen begeleiden om meer vanuit hun hart en intuïtie te leven…

Heb ik velen zien strugglen met hun ego*  die ze met name tijdens de eerste 7 levensjaren hebben opgebouwd door opvoeding, scholing of andere opgedane ervaringen waardoor ze nu nog vanuit deze “overlevingsstand” van hun innerlijk kind denken, reageren en handelen.

 

* Het Ego zijn die stemmetjes in je hoofd (iedereen heeft ze) die redeneren vanuit angst en een overlevingsstand. Ze vertellen je meteen na een prachtige of misschien wel gekke intuïtieve ingeving om het vooral niet te doen of niet te geloven wat je voelt, ziet of hoort en laten je daarmee in die eeuwige vicieuze cirkel ronddraaien.

bush-4781627_1920

... en ik kwam erachter dat er 8 sleutels zijn
die helpen om snel en vol vertrouwen in te tunen op je intuïtie en te gaan leven vanuit je Hogere Zelf

... en ik wil jou ook heel graag toegang tot deze sleutels geven
-PLUS al het ondersteunende materiaal

zodat jij op jouw eigen unieke en authentieke manier
jouw leven vol vertrouwen, passie en liefde kan leven en voor eeuwig en altijd JA zegt tegen jezelf!

Introducing.....

Gegrond en liefdevol intuïtief leven
vanuit de connectie met je
Hogere Zelf

 • laat je ontspannen
 • geeft je innerlijke rust
 • laat jouw onbewuste patronen doorbreken
 • laat je veel en veel vrijer voelen
 • zorgt ervoor dat jij weer volop gaat stralen (jouw innerlijk Goddelijk licht laat schijnen!)
 • maakt dat jij elke dag opnieuw met heel veel zin opstaat en invulling geeft aan jouw dag op jouw manier
 • zorgt ervoor dat jij ALLES aantrekt (manifesteert) in je leven wat je maar wenst!

...en dit vind je vast ook interessant

In HIGHER SELF love ga jij :

je Ego ontmaskeren

Je komt erachter wanneer ze komt buurten, wat ze zegt in welke situaties en weet hoe je er mee om moet gaan om toch je intuïtie te volgen.

innerlijke rust ervaren

Doordat we met hoofd, hart, handen en de ziel gaan werken ga jij vanuit vertrouwen en liefde leven vanuit een innerlijke rust.

zeszintuigelijk leven

Je wordt je bewuster van het ego, je lichaam, je hart, Hogere Zelf en je ziel en daardoor ook gevoeliger voor subtiele signalen van je lichaam, je emoties of andere sensaties vanuit de Bron/het Universum. 

je karma helen

Niet alleen in dit leven, maar ook in vorige levens heb jij ervaringen opgedaan waardoor het ego zich gevormd heeft en jij niet het pad vanuit je hart en Hogere Zelf bewandelt. Door inzicht in je vorige levens en deze waar mogelijk te helen/integreren ruim je ook deze blokkades uit de weg.

aantrekken wat je wel wilt

We leven immers onder de Wet van Aantrekking. Hij is er nu eenmaal en alles wat er tot op heden in je leven is gebeurd, positief en minder positief, heb je bewust of onbewust aangetrokken. De kunst is om het vooral in je voordeel te laten werken vanuit hartsverlangens en je Hogere Zelf. 

verantwoordelijkheid nemen

Uiteindelijk ben jij de enige die verantwoordelijk is voor de keuzes die je maakt. Je gaat ervaren hoe je dit ook liefdevol en krachtig kunt doen, zonder je door het minste of geringste uit het veld te laten slaan.

Je leven gaat weer met de stroom mee vanuit jouw natuurlijke flow

zoals jouw bedoeling was voordat je geboren werd!

HiGHER SELFlove

is voor die vrouw die uit haar eeuwige vicieze cirkel wil stappen, nu eens echt JA wil zeggen tegen zichzelf en een gegrond en liefdevol intuïtief leven vol vertrouwen en passie vanuit haar Hogere Zelf wil leven!

Hoewel ik deze manier van leven zelf al meer dan 5 jaar leef (en nog steeds uitdiep en verder ontwikkel) en het in mijn 1-op-1 coaching verweven zit, heb ik dit slechts twee keer eerder gedeeld middels deze online training.

Bij aanmelding voor het Alles-in-1-pakket (t.w.v. €4209) voor slechts €249 ontvang je binnen 24 uur de training.

"Ik wilde nog meer op weg naar de mooiste versie van mezelf. Twijfels heb ik eigenlijk nooit gehad om mij aan te melden. Ik heb al vele trainingen gevolgd bij Kim en dat bevalt mij altijd heel erg goed. Ik haal er elke keer weer andere dingen uit. Zoals Kim zegt, je bent op een gegeven moment klaar om informatie te ontvangen en klaar om er wat mee te kunnen doen. Dan ga je naar een next level of higher level. Zo ook hier. Het heeft mij weer zoveel mooie inzichten opgeleverd. Weer zulke persoonlijke groei die ik heb mogen doormaken. Ik zou deze training echt aanraden aan mensen die wel weten dat er een stemmetje is, maar er nog niet geheel op durven te vertrouwen."
- Chantal -

… dus als jij die kriebel voelt:

‘Naar wie ga jij luisteren?’

Luister jij naar je intuïtie (en zet je dus al die eerste stap om vanuit je Hogere Zelf te leven?) of luister jij naar je ego (al die belemmerende gedachten die meteen erna opkomen om het niet te doen?)

Hey, ik ben kim

Als kind was ik een kei in het volgen van mijn intuïtie en werd ik hier heel vrij in gelaten door mijn ouders. Echter verloor ik mijzelf hierin naarmate ik ouder werd en zag dat dit blijkbaar heel anders ging bij al mijn vriendinnen die anders werden opgevoed. Ik ging mij ook steeds meer aanpassen en ‘sociaal wenselijk’ gedragen waardoor ik met de jaren meer en meer van mijn hart en ware essentie afwandelde. Met als gevolg dat mijn verbinding met mijn intuïtie ver te zoeken was. 

Ik hoorde dat stemmetje elke keer wel, maar ik moffelde het weg. De stem van mijn ego met al haar belemmerende gedachten, overtuigingen en angstige gevoelens als ‘wat zal men daar wel niet van vinden’ en ‘wat nou als het verkeerd uitpakt’ nam elke keer weer de overhand. Ik bleef keer op keer over mijn eigen grenzen gaan en niet tegemoet komen aan mijn eigen behoeften en verlangens. Oftewel ik vertrouwde mijn intuïtie niet en ik koos niet voor mijn levensgeluk. Totdat ik, moeder van 2 kinderen en 29 jaar, brullend bij de huisarts zat en het zo niet langer kon. Het gevolg was namelijk een burn-out.

Vanaf dat moment keerde ALLES! Ik besloot enkel nog mijn hart en intuïtie te volgen en alles wat ik in mijn zowel universitaire als holistische opleidingen tot coach geleerd had te integreren. Dat ging uiteraard met vallen en opstaan. Ik ben me iedere dag gaan bezighouden met persoonlijke ontwikkeling, met VOELEN waar mijn behoeften lagen, met voelen wat mijn verlangens zijn, met alle beren op de weg zien en toch kiezen voor waar mijn hart echt ligt. 

Toen ik de eerste stappen hierin gezet had en mijn zelfvertrouwen voelde terugkomen startte ik mijn eigen praktijk waarin ik ontelbaar veel vrouwen heb mogen helpen met het ontdekken wie zij nu werkelijk zijn, waarom het gedrag van hun kinderen/partner etc. ze zo raakt, welke innerlijk kind stukken nog dagelijks mee schijnen in hun leven en de opvoeding en hoe ze echt vanuit hun hart kunnen gaan leven en opvoeden. 

Inmiddels heb ik mij verder geschoold als spiritueel en energetisch coach en ook dit integreer ik meteen in mijn eigen leven en werk, waardoor mijn intuïtie inmiddels heel helder met mij communiceert en ik haar vol vertrouwen volg.

De afgelopen jaren heb ik een tiental masterclasses en online trainingen gegeven en zette ik een eigen community op met allen als insteek om jezelf beter te leren kennen en ontspannen en vreugdevol in het leven te staan.  Alles wat ik doe komt vanuit mijn hart e is voor vrouwen die ervoor openstaan om die eeuwige vicieuze cirkel te doorbreken en vol vertrouwen, passie en liefde JA te zeggen tegen zichzelf.

 

Dit kun je verwachten per week

We gaan kinderlijk simpel in kaart brengen welke saboterende “stemmetjes” jij hebt, vanuit welke overtuigingen jij leeft en door welke ervaringen/trauma’s (groot of klein) deze zijn ontstaan. Tevens ga je aan de slag met een aantal vragen die je je leven lang zal gaan toepassen om vanuit je intuïtie en je Hogere Zelf te gaan en blijven leven.

Je gaat de subtiele intuïtieve signalen van en in je lichaam opmerken en deze informatie zodanig interpreteren dat je je keuzes en je leven op een liefdevolle manier kan bijsturen in de richting die wel bij jou past. Verder ga je ervaren wat rust en plezier maken met je doen.

Het is niet zo dat je het pad van je ziel moet volgen. Je ziel draagt namelijk ook nog karma en “oude wonden” mee vanuit vorige levens. Deze week ga jij ontdekken welke ervaringen uit vorige levens jouw huidige leven nog beïnvloeden, zodat jij hier geen last meer van gaat ondervinden. PLUS je gaat het andere deel van je ziel, jouw Goddelijk Licht, ontdekken en volop laten schijnen zodat je je zielspad kunt overstijgen i.p.v. je karma uitwandelen.

Hoe zou je leven eruit zien als je alleen nog maar vanuit je intuïtie, je hart en je Hogere Zelf zou leven? Wat zou liefde voor deze manier  van leven doen? Dat ga je deze week ervaren. Je oude verhaal wat je jezelf tot nu toe vertelde is klaar, het is tijd voor een nieuwe verhaal met hoge vibraties.

Leven door de ogen van De Bron en vanuit de universele Wet van Aantrekking die je slechts teruggeeft wat jij uitzendt in vibraties. Een nog diepere connectie met je Hogere Zelf is wat je deze week gaat ervaren.

Er is altijd hulp voor jou beschikbaar, als jij je zintuigen maar opent voor ingevingen en inspiratie. Je mag het jezelf gunnen om hier lerende in te zijn. Een zeszintuigelijk leven begint echt bij aanwezig zijn in het Hier en Nu. Dat is waar je veel mee gaat oefenen.

Het is soms zo verleidelijk om wel naar het ego te gaan luisteren en het op te geven. ‘Het zal wel niet voor mij weggelegd zijn’ zeg je tegen jezelf als het even tegenzit. Maar wat wil jij echt en waar laat jij je nog tegenhouden of anderen zeggenschap nemen over je leven? Je gaat volop oefenen met jezelf motiveren vanuit je hart en de regie pakken over je leven.

Hoewel je absoluut verantwoordelijk bent voor je eigen leven en de keuzes die je maakt, is het ook heel belangrijk om te kijken waar jij nog te controlerend bent in je gedachten, taal en handelingen. Controle is namelijk gestoeld op angst (en ego), terwijl jij vol vertrouwen, passie en liefde wilt leven. Wat mag jij doen of juist minder doen om te vertrouwen en wat doe je met teleurstellingen (die je altijd zult houden in het leven)? Deze week komen alle voorgaande weken samen en bouw jij het fundament voor de rest van je leven

“Het is zo'n mooi cadeau aan jezelf om de mooiste versie van jezelf te worden. Ik heb al vele vrienden en collega's die aan het strugglen zijn met zichzelf mijn weg naar jou verteld Kim. Dankjewel dat je mij elke keer weer meer mijzelf laat terugvinden."
- Lieke -

Veelgestelde vragen/opmerkingen

Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet en mail naar hi@kimkieviet.nl of spreek me even aan op social media

Ik vind het wel veel geld

Eerlijk? Ik sta heel erg achter de prijs van dit product. Het is zelfs aan de lage kant, want de cursus zelf is al €895 waard en dan krijg je er nog eens 5 trainingen bij voor slechts €249 in totaal!! 

Het is daarnaast ook niet zomaar een cursus. Het helpt jou om je intuïtie en je mindset in lijn met elkaar te krijgen, waardoor je altijd de juiste stappen voor jezelf gaat zetten en je leven vanuit je natural flow gaat leven. De vraag is altijd: wat levert het me op en vind ik het dan waard om daar dit bedrag in te investeren? Of ploeter ik liever zelf verder? Dit is echt je kans om te ervaren dat het ook anders ka

ik twijfel of dit wel iets voor mij is

Die twijfel als je het wel voelt kriebelen is waarschijnlijk iets wat je op meerdere fronten herkent in je leven. Dat is juist waar we in deze online training aan gaan werken, zodat je vol vertrouwen, passie en liefde kunt gaan leven en echt JA durft te zeggen tegen jezelf. Dit zou een beging kunnen zijn door je aan te melden, maar alleen als je VOELT dat jouw volgende mooiste versie die als is waar jij graag wilt zijn ook deze keuze had gemaakt . Dat kan alleen jij voelen en bepalen.

Stel het blijkt toch niets voor je te zijn en je hebt je wel ingezet (ook in de Facebookgroep) dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug!

Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, heb geen idee hoe dit online gebeuren werkt en vind het spannend. 

Dat snap ik! Ik stond ook ooit in jouw schoenen, maar wist ook dat dit ook een stapje uit mijn comfortzone was. Vaak wil het ego ons om dit soort redenen tegenhouden. Het kent het niet, dus we doen het maar niet. 

Als je meedoet met HIGHER SELFlove start je binnen 24 uur of op een moment dat het jou past. Je krijgt een mail met alle belangrijke informatie en daarna meteen de eerste masterclass.

Is dit wel het juiste moment voor mij?

Wat een prachtige vraag! Is dit een vraag vanuit een stiekeme onderliggende angst of heb je echt twijfels over deze cursus?

Door jezelf dit af te vragen als je angst voelt, houdt je jezelf eigenlijk klein. Dat is wat het ego wil en de kans is ook groot dat je op die manier in je relatie met jezelf en je partner staat.

Dat is juist waar je afscheid van wilt nemen toch?

Liefde is het tegenovergestelde van angst, dus als er een moment is om dit patroon te doorbreken dan is het nu!

Bewustwording, verheldering en genieten is wat je graag wilt!

Op het moment dat het kriebelt en je intuïtief voel dat je dit is wat jij nu nodig hebt dan is dit het juiste moment. Ook als je voelt dat je het spannend vindt. Dat is juist een goed teken. Het betekent namelijk dat je je stretch, dat je uit je huidige comfortzone gaat stappen en mooie nieuwe ervaringen op mag doen!

het komt me nu niet goed uit. Komt de training nog eens terug?

NEE. Middels dit alles-in-1-pakket bied ik het voor de allerlaatste keer aan.

Ik kan dit toch zelf ook wel?

“Ik probeer het eerst zelf nog wel even.”

Waarschijnlijk heb jij dit al veel vaker tegen jezelf gezegd en is dit ook de zin die je er elke keer van weerhoudt om nu eens echt door te pakken.

Ploeter, pieker en stress jij nog steeds elke dag? Durf jij je intuïtie niet te vertrouwen, laat staan dat je weet hoe ze met je communiceert?

En heb je hier tot op heden nog geen verandering in kunnen brengen?

Als je ook nu weer geen concrete actie onderneemt dan blijf je in die vicieuze cirkel en waar je je op richt wordt groter en groter.

Dus wat wil jij echt, mooie lieve vrouw? Je bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn deze ronde!