Kim Kieviet

Spiritueel coach voor vrouwen die ontspannen, vol vertrouwen, passie & liefde willen leven en opvoeden

HIGHER SELFlove

Gegrond en Liefdevol intuïtief leven vanuit de connectie met je Hogere Zelf

Glittermeditatie

De slaapmeditatie voor kinderen!

FEEL!

Het meest complete online programma waarin jij het gedrag van je kind en je eigen reacties op het gedrag van je kind gaat verhelderen en begrijpen, terwijl je aan meer ontspanning en levensgeluk werkt.

Hey, tof dat je er bent!

Ik ben Kim en ik help jou als je veel stress ervaart (in de vorm van: twijfelen, piekeren, frustraties, boosheid, onzekerheden, verdriet of angsten) om jezelf weer volop te laten bloeien! Samen doorbreken we die eeuwige vicieuze cirkel om weer volop vertrouwen, passie en liefde te ervaren in het leven. 

Ik heb een enorme passie voor hoe onze geboorte op aarde, onze eerste levensjaren en zelfs onze vorige leven ons leven kleuren. Met veel liefde neem ik je mee in dit verhaal op energetische en holistische wijze zodat jij:

  •  jezelf beter leert kennen, doorvoelen en begrijpen
  • zodat jij allereerst jezelf weer hoort, ziet lief hebt 
  • en jij echt je mooiste leven kan leven

… because true colors are beautiful!

Wat andere vrouwen zeggen:

“Wauw, wat heb ik hier veel inzichten opgedaan en veel geleerd. Over mezelf, wie ik ben, hoe ik in het leven sta, hoe ik ben gevormd tot wie ik nu ben en wat betekent dit voor hoe ik nu in het leven sta en waar ik naartoe wil. Hoe vloeit dit voort in mijn moederrol en hoe wil ik de toekomst in als mama, met daarbij zoveel mooie en praktische handvatten die nu al effect hebben maar ook zeker blijvend bruikbaar zijn. Het heeft me in zo’n korte tijd zoveel verder geholpen. En kan het je zeker aanbevelen.”
Annelies
Kim hartstikke bedankt voor je fijne eerlijke en professionele begeleiding en wie weet vul ik later deze recensie weer aan met nog een cursus die ik bij je ga volgen. Ik voel me zo gesteund en zo begrepen door jou! Super bedankt voor al je tips en hulp tot nu toe en in de toekomst! Ik heb je nu af en toe op mijn schouder zitten en je kijkt mee (ik hoor je soms letterlijk in mijn hoofd bij bepaalde situaties… alles positief bedoeld uiteraard). Je bent een topper!”
Chantal
"Ik wil je nog even bedanken om mij weer back on track te krijgen, want zo voelde het vandaag (of eigenlijk gisteravond) al meteen. Dat was precies wat ik nodig had om weer door te kunnen, om mezelf weer te “herpakken”. Ik verwonder me iedere keer weer wat er boven wil komen. Dat kan ik van te voren ook echt niet bedacht krijgen, maar het voelt altijd zo heerlijk bevrijdend als we klaar zijn. Echt heel mijn lijf, houding en reacties naar mezelf en mijn gezin zijn 180 graden gedraaid en dat voelt zo heerlijk. Ik zei gisteren dat ik het niet meer voelde stromen of dat het niet bleef plakken, nu dus wel weer. Ik ben zo dankbaar jij op mijn pad gekomen bent en dat ik het mezelf deze cadeautjes gun! Dankjewel lieve Kim! "
Tineke
Ik ben Kim en haar Vida methode erg dankbaar. Ik kan oprecht zeggen dat ik na 4 weken al een goed eind op weg ben om weer een happy mom te zijn. De methode die Kim gebruikt is verhelderend, makkelijk toepasbaar en geeft inzicht in waar je vast loopt en hoe je er voor zorgt dat jouw energie weer kan stromen. 🥰"
Rebecca

'Your true colors are beautiful'