"Ik volg mijn hart en ben echt volledig mijzelf. Ik voel me vrij en leef mijn leven vol vertrouwen, passie en liefde!"

Lijkt jou dat heerlijk? Dan heb ik goed nieuws: it is possible! Het is mij gelukt en inmiddels zeggen al vele vrouwen die ik mocht coachen dit ook.

Jij kan ook vanuit je hart leven

Door energetische coaching kom jij weer in contact de kern van je eeuwig lijkende struggle. Als jij dit patroon wat jou niet dient gaat loslaten doorbreek jij die vicieuze cirkel. En dan.... Dan mooie vrouw kan jij jouw leven op jouw voorwaarden gaan leven met een mindset dat in alignment is met wat je hart je influistert.

Wat dacht je ervan?

  • Gevoelens en gedachten achterlaten daar waar ze thuishoren
  • Een last van je schouders voelen glijden
  • Lichter door het leven bewegen
  • Licht en Liefde in en door jou heen laten schijnen
  • Je vrij en gelukkig voelen!

Spiritueel coach met een bul op zak (MSc.), moeder van twee fantastische meisjes van 7 en 5 jaar en al 16 jaar samen met haar grote liefde.

Ik kan uuuuuren in boeken neuzen en Temptation Island is mijn quilty pleasure. Yep, I said it! Volgens mijn kinderen kan ik niet naaien (en dus vragen ze hun vader altijd: TOP!), maar ik ben wel rete goed in het verhaal achter jouw signaal verhelderen en doe dat met heel veel passie en liefde!

Voor meer serious stuff about me mag je op de button hieronder klikken:

Als je graag dingen wilt veranderen in je leven, moet je bij Kim zijn!

“De coaching van Kim liet mij inzien dat ik, ook al he ik al twee jaar veel aan mezelf gewerkt, nog dieper en op een andere manier bij mijzelf naar binnen mag kijken om mezelf nog meer te ontwikkelen. Ik voelde me meteen lichter en kalmer en merk dat ik veel meer ruimte in mijn hoofd hebt.”

– Chantal D.

Selflove & Selfcare Bundle

Deze bundle is voor jou als jij er klaar mee bent met hoe het nu gaat en hoe je je nu voelt. Deze is voor jou als jij JA wilt zeggen tegen jezelf, maar at the moment geen idee hebt where to start. Deze bundle heb ik met heel veel zorg en liefde samengesteld om jou meteen die eerste stappen vanuit je hart te laten zetten. Zodat je beetje bij beetje steeds meer voelt wie je echt bent en welke kant jij op mag bewegen deze aardse ronde.

Selflove & Selfcare Scan

Eén keer per maand kies ik 3 vrouwen uit om een Selflove & Selfcare Scan mee te doen. In deze scan kom je erachter hoe het er bij jou voorstaan met betrekking tot zelfliefde en zelfzorg. Wat verloopt lekker en wat verdient wat meer aandacht om het mooiste uit jezelf te kunnen halen?

Je kunt je hier vrijblijvend voor opgeven. Opgave is geen garantie dat je ook uitgenodigd wordt.

Get my 10 tips checklist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

.