KIds relax experience (t.w.v. €297) nu in het alles-in-één pakket voor slechts €249!

“Een ontspannen en gelukkig kind vol vertrouwen in zichzelf en het leven!”

Zelfvertrouwen ontplooien, innerlijke rust creëren en je kind meer in harmonie laten leven met wie hij of zij werkelijk is.

overprikkeling, driftbuien of onzekerheden bij je kind vergen veel van jou als ouder

Je voelt elke keer weer je onmacht. Wat kun je nu toch doen om je kind die innerlijke rust weer te laten ervaren? Het doet je pijn om de struggles bij je kind te zien en tegelijkertijd voel je je soms ook zo boos, omdat je kind niet naar je luistert op de momenten dat jij dit wilt of het het beste voor hebt met het welzijn van je kind. Je komt in een strijd en reageert vanuit emotie met als gevolg dat je kind zich niet begrepen voelt en alleen maar meer overprikkeld raakt of juist helemaal in zichzelf gekeerd raakt. Je vraagt je af of er een andere manier is om je kind op die momenten te helpen. Een makkelijkere, leukere en effectievere manier. Het liefst zou je graag willen dat je je kind preventief kunt helpen om die innerlijke rust, die van nature gewoon aanwezig is, te laten ervaren. 

Wat zou dat heerlijk zijn! Er zou veel meer harmonie en blijdschap heersen in jullie gezin en de onderlinge relaties.

Je probeert nu misschien het gedrag zo snel mogelijk te laten stoppen. Je boze stem werkt niet. Het laten gaan ook niet. Het laat je kind alleen maar harder schreeuwen of je krijgt een flinke brutale mond. Eigenlijk weet je ook wel dat dit niet echt werkt….

Als je blijft aanmodderen zoals je nu doet, zal je steeds hoger van de toren moeten blazen. Je kind wordt namelijk ook ouder en je hebt vast wel eens gehoord van ‘kleine kinderen kleine problemen, grote kinderen grote problemen’. 😉

vidatest1
regenboog (1)

Heb je geen zin, tijd of geld om elke week met je kind naar bv. een kindercoach te gaan om hem of haar meer ontspannen en gelukkig door het leven te laten wandelen? Dat snap ik wel, want het is natuurlijk ook een hele investering. Hoe fijn zou het dan zijn om iets hebben wat je vanuit huis kan volgen, wat je maximaal 30 minuutjes per week kost en een superlage investering van je vraagt.

Ik herken het. Als moeder van twee prachtige temperamentvolle en hooggevoelige meisjes (4 en 6 jaar) zijn flinke driftbuien, bubbels waarin je geen contact meer met ze krijgt en onrust mij niet onbekend.  Sterker nog tot voor kort had ik er dagelijks mee te maken! Totdat ik een andere manier ontdekte hoe ik hiermee om kon gaan en hierop in kon spelen.  Het voelde alsof ik een nieuwe manier van opvoeden had ontdekt. 😉 Een manier die zoveel relaxter is en die ikzelf het afgelopen 1,5 jaar hier in huis ‘getest’ hebt. Zonder gekke regeltjes. Speels. Een manier die zowel mijzelf als vele andere moeders inmiddels en onze kinderen zoveel rust, plezier, geluk en vertrouwen heeft gegeven!

Het is een heerlijke speelse combinatie  van mindfulness voor kinderen en energetische oefeningen.

mother-and-daughter-2629795_1920

Je mag veel creatiever worden…

… en de controle over ‘hoe iets zou moeten’ mag je ook loslaten. 

In de Kids Relax Experience leer ik jou en je kind dit op een manier die leuk en makkelijk is!

ln

Hi, ik ben kim

… en dit ben ik met mijn lieve temperamentvolle en gevoelige meisjes. 

De Kids Relax Experience vloeit eigenlijk voort uit het idee om meer meditaties voor jullie kinderen te maken. Na het grote succes van de GLITTERMEDITATIE begon het weer te kriebelen om iets nieuws op te nemen. Mijn eigen meisjes vroegen met regelmaat om een bodyscan of een meditatie waarbij ze hun gedachten heerlijk los konden laten. Ze hebben het eigenlijk niet meer nodig, zonder meditatie slapen ze ook wel, maar ze vinden het zo lekker rustgevend. 

… en niet alleen mijn meiden vroegen om iets nieuws! Regelmatig gaven moeders op Facebook of Instagram aan of ik na de Glittermeditatie ook nog andere meditaties voor kinderen had (en stiekem ook voor hun zelf! I know dat velen zelf ook lekker in slapen vallen. ;)) Moeders vroegen om meditaties om kinderen tot rust te laten komen, stil te staan bij waar je dankbaar voor mag zijn, om te leren gaan met angst, onzekerheden of onrustige gedachten.

Ik begon met één idee op te schrijven en inmiddels is dit dus uitgegroeid tot een ware experience voor thuis. Ik vind het fantastisch dat ik al dit moois uit mijn ervaring als moeder, energetisch kindercoach en kinderyoga teacher met jullie mag delen! 

Het is echt iets geheel exclusiefs geworden met leuke leerzame mindful activiteiten, toffe audio’s (meditaties) en video’s met creatieve opdrachten die je kind op energetisch niveau zoveel verlichten kunnen geven. En voor jou als ouder elke week een nieuwe opvoedtip passend bij het thema van de week!

Bijna 8 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als opvoedingsondersteuner. Toen mijn jongste dochter nog een baby was wilde ik mij verder verdiepen dan alleen het wetenschappelijke. Inmiddels ben ik heel wat verdiepingsslagen verder en ben ik als (baby- en kinder)coach holistisch, energetisch en spiritueel geschoold en tevens kinderyoga teacher. Ik neem dus vanuit alle werelden iets mee en om het allemaal wat makkelijker te maken noem ik mijzelf Spiritueel opvoedingsondersteuner. 

Ik help jullie met deze experience om meer innerlijke rust te creëren, te zijn, in verbinding te komen met jezelf en elkaar en vanuit het hart te gaan leven voor middel van mindfulness en energetische oefeningen. Zo kan iedereen weer ontspannen en heerst er begrip en liefde. 

Met de Kids Relax Experience deel ik fantastische meditaties, yogaverhalen, verhelderende en vooral verbindende oefeningen waardoor jullie weer gaan stralen en rust, harmonie en verbinding ervaren.

In de kids relax experience leert je kind

te ontspannen, zijn/haar creativiteit te uiten, te vertrouwen in het hier en nu

en ook jij krijgt simpele doch speelse tips om relaxter op te voeden!

Kijk je kunt er natuurlijk voor kiezen om het toch maar niet te doen om allerlei redenen...

  • …maar laat ‘geen tijd’ alsjeblieft geen reden zijn. Hoeveel tijd kost het je nu wel niet om weer in verbinding te komen of je kind te kunnen helpen wanneer hij/zij helemaal overprikkeld is of niet naar je luistert? De Kids Relax Experience levert je juist meer tijd op! 
  • …en ook voor het geld hoef je het niet te laten! Voor slechts 2,70 per week ervaren jullie alle voordelen van deze unieke experience. Oftewel nog geen 0,40 cent per dag!

Wees eens heel eerlijk: hoelang probeer je het nu al zelf uit te vogelen? En hoe gaat dat tot dusver? Hoe langer je wacht hoe groter je kind wordt en hoe krachtiger hij of zij verbaal wordt en hoe dieper de gedragspatronen geïntegreerd worden. Jouw voorbeeld en jouw reacties zijn namelijk hoe je kind naar zichzelf kijkt en de wereld beleeft.

Wat nu als dit allemaal veel leuker, makkelijker en speelser zou kunnen door middel van mindfulness voor je kind en bijpassende opvoedtips voor jou?

Dit zijn de voordelen

Met de Kids Relax Experience geef je je kind en jezelf een cadeau voor het leven

Innerlijke rust en ontspanning

Elke week krijgen jullie een nieuwe meditatie die je kind heerlijk tot rust brengt en leert hoe ze dit kunnen doen zonder de meditatie. Tevens zorgen de creatieve oefeningen er op een speelse manier voor om dit te ervaren.

Zelfvertrouwen

Je kind leert zichzelf, zijn talenten en kwaliteiten veel beter kennen.  Door het beleven van activiteiten (gericht op hoofd, hart, lichaam en ziel) komen jullie samen in beweging, leert je kind in oplossingen en positief te denken en werken jullie aan je fysieke, mentale en emotionele welzijn. 

Concentratievermogen

De oefeningen zijn erop gericht dat je kind op een makkelijke en leuke manier automatisch aan het concentratievermogen werkt. Wat natuurlijk ook zo zijn voordelen heeft buiten de experiene om in het dagelijks leven.

Lichaamsbewustzijn

Je ontvangt supertoffe activiteiten van mij waarmee jij, als je dit wilt, complete kinderyogalessen voor je kind mee kunt samenstellen. Uiteraard krijg je hiervoor tips hoe je een mooie les in elkaar zet. Ook tijdens de meditaties neem ik je kind mee op reis door zijn lichaam om bewuster te leren voelen en zichzelf te leren kennen.

Lekker slapen

Als je alle voordelen die hier beschreven zijn bij elkaar optelt is het logisch dat je kind veel meer geaard is en minder met al zijn of haar gedachten ‘zweeft’. Dit heeft als voordeel dat slapen ook veel makkelijker en rustiger gaat. Overigens gebruiken veel kinderen de meditaties ook om bij in slaap te vallen. 😉

Plezier

Het allerbelangrijkste voor mij was dat jij en je kind plezier beleven aan deze hele experience! Dus reken maar dat er veel gelachen wordt!

Een kind dat lekker in zijn of haar vel zit, ontspannen is en vertrouwen in zichzelf en het leven heeft

Welke ouder wil dat nu niet?

Daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in...

de kids relax experience

Het meest unieke relax programma voor zowel kind als ouder! 

Volledig vanuit huis of de tuin te volgen! Speciaal samengesteld zodat het te doen is voor kinderen vanaf 4 tot 11 jaarJongere kinderen kunnen het zeker ook heel leuk vinden, maar het kan zijn dat ze op dit moment nog niet alles kunnen volgen. Jij als moeder natuurlijk wel! En je kunt er altijd je eigen draai aan even.

Ideaal! 

De totale waarde van de Kids Relax Experience zit op €297. 

Echter betaal jij nu slechts €249 voor het Alles-in-1-pakket (incl. FEEL!, Heel, HIGHER SELFlove, Untamed Love en Mom’s Daily Miracles)!

 

Dit krijgen jullie allemaal

9 verschillende meditaties

Zoals ik al eerder aangaf vroegen vele moeders nadat ze de glittermeditatie hadden aangeschaft om meer meditaties. In de Kids Relax Experience ontvang je elke week een nieuwe meditatie.

een compleet yogaverhaal

Jaaaa, dit is zo leuk! Tijdens het verhaal kan je kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan, je kind kan meedoen met verschillende yoga-oefeningen of zijn lichaam als vanzelf laten meedoen. 

mindfulness voor kids

De Kids Relax Experience biedt je kind verschillende manieren om via ademhaling en lichaamsbewuste activiteiten weer tot zichzelf te komen en de innerlijke rust weer te vinden in bv. tijden van spanning, woede of gewoon om te ontspannen.

levenslessen

Hartstikke leuk natuurlijk al die mindful activiteiten voor je kind, maar hoe mooi is het om als aanvulling je kind echt te laten voelen en na te laten denken over bepaalde ‘struggles’ die hij of zij ervaart. Lessen voor het leven die ten alle tijden weer van pas komen. Zelfs jij hebt hier veel aan.

creatieve activiteiten

Kinderen zijn vaak heel creatief, dus om de mindful activiteiten en levenslessen volledig tot hun recht te laten komen en ook te laten werken als je kind niet van mediteren houdt of de meditatie niet bij de hand heeft, heb ik hele toffe knutselactiviteiten aan de experience toegevoegd.

opvoedtips!

Ja, opvoeden gaat niet over je kind maar over jou lieve ouder! De Kids Relax Experience zou dus niet compleet zijn als ik jou hier helemaal buiten laat. Daarom heb ik mijn meest leuke en exclusieve tips gedeeld die je (vermoed ik) nergens anders tegenkomt, maar die wel super effectief en makkelijk zijn toe te passen. Dit wil je echt niet missen.

Mindfulness, yoga, meditatie, energetische oefeningen, creativiteit & opvoedtips

Dit alles + FEEL!, Heel, HIGHER SELFlove, Untamed Love & Mom’s Daily Miracles (tezamen t.w.v. €4209!!) voor slechts €249! 

Dit is dus een hele mooie kans voor jou om meteen aan de slag te gaan en meteen meer ontspanning, verbinding en plezier thuis te ervaren.

Let op: Dit is een UNIEKE KANS! Ik geef deze kans nooit meer.

Na betaling ontvang je binnen 24 uur je eerste mail en kun je aan de slag!

Ontvang deze bonussen via de mail

wanneer je nu inschrijft!

Tips bij overprikkeling/spanning

Zonder dat wij er als ouders soms erg in hebben speelt er van alles bij onze kinderen. We zijn immers niet dag en nacht bij ze om te weten wat ze exact bezighoudt. Tenminste, als ze naar school gaan. Is jouw kind jonger en ben jij eigenlijk altijd bij hem of haar? Ook dan kan het natuurlijk zo zijn dat je kindje van alles voelt en ervaart waar jij niet helemaal de vinger op kunt leggen. Of misschien heb je wel je vermoedens, maar blijft het lastig om ermee om te gaan.

Eén van die ‘dingen’ die er bij kinderen kan spelen is iets spannend vinden. 

in het hier en nu zijn er geen problemen

Herken jij het dat je je soms volledig laat gaan in bepaalde situaties die zich in de opvoeding kunnen voordoen? Dan identificeer jij je waarschijnlijk helemaal met datgene wat er gebeurd op dat moment.

Ik deel een video met je waarin ik dit verder uitleg en die je jezelf echt even mag gunnen om te kijken om meer ontspanning te ervaren in het moederschap.

Wie wil dat nu niet?

Je hebt namelijk altijd een keuze en als je je dat realiseert gaat er een wereld voor je open!

goed voor jezelf zorgen

Ik krijg vaak de vraag hoe je goed voor jezelf kunt zorgen als (hooggevoelige) moeder van een (hoog)gevoelig kind. Nu denk ik dat de tip die volgt niet alleen voor die ‘categorie’ is, maar dit is iets wat elke mama mag gaan doen om zich energieker en bewuster te voelen en meer vanuit harmonie, vertrouwen en liefde op een speelse manier het moederschap te ervaren.

… want het is voor een ieder belangrijk om bewuste KEUZES te maken die voor JOU werken!

de vragen die je jezelf mag stellen als het te veel wordt

Iedere moeder heeft wel eens moeite met bepaald gedrag van haar kind. 

Dat is helemaal niets om je voor te schamen. Het is all in the game! Jouw kinderen zijn namelijk juist bij jou geboren om jou prachtige inzichten in jezelf te geven. Als je MOEITE hebt met het GEDRAG van je KIND vraag jezelf dan voortaan eens af wat je van die situatie kan leren door middel van deze lifechanging vragen die ik met je deel.

 

"Mijn dochter vind de meditaties heerlijk en vraagt er zelf om!"

- angela

Inhoud programma

In de Wondere Wolken Wereld kan je kind heerlijk zijn of haar hoofd leeg maken. Voor de meditatie is het belangrijk dat je kind op een rustige plek deze oefening kan doen. Het zou ook superleuk zijn als het lekker weer is en dit echt in het gras gedaan kan worden. Zo wordt het extra levendig en inspireert het je kind om het bv. ook te doen als de meditatie niet bij de hand is, maar er wel gras en wolken zijn. De knutselactiviteit die bij deze week hoort kan je kind altijd inzetten en is een groot favoriet bij de kinderen die al meedoen!

In de BallonCocon kan je kind heerlijk kalmeren en zichzelf beschermen tegen energieën van anderen. Voor de meditatie is het belangrijk dat je kind rechtop kan zitten en met zijn/haar voeten plat op de vloer of een trede van de triptrap kan zetten. In de meditatie begeleid ik je kind in hoe hij/zij gebruik kan maken van zijn ademhaling en hiervoor een ‘ballon’ kan gebruiken, zodat je kind voor zichzelf eruit kan pakken wat fijn is (in welke situatie). Introduceer de meditatie, de kinderyoga-activiteit en de opvoedtip spelenderwijs. Plezier is altijd het belangrijkste hierbij! De tip met de ballon om je kind juist weet uit zijn/haar bubbel te halen (bv. als je geen contact krijgt) is een groot succes in de gezinnen die al met de Kids Relax Experience meedoen.

Met de Bi-Ba-Bodyscan komt je kind uit zijn/haar hoofd en weer heerlijk in zijn/haar lijf. Hierdoor is er veel meer rust en ontspanning. Deze meditatie is vooral heel erg fijn om liggend te doen voor het slapen gaan, maar uiteraard kan je hem er altijd bij pakken als er te veel prikkels zijn geweest en je kind behoefte heeft aan rust. Bij deze week hoort een hele fijne levensles die zowel voor ouder als kind heel fijn is om te doen en in te zetten op 

In het Magisch Meditatie Moment kan je kind genieten van heerlijke magische momenten. Fantasie kan rijkelijk stromen en alle zorgen kunnen even vergeten worden. Deze meditatie is vooral heel erg fijn als er veel gebeurd of als je kind in een onrustige periode zit waar hij/zij moeilijk aan kan ontsnappen.

Het Golfjes Gewiebel zorgt voor meer rust in het hoofd, adem- en lichaamsbewustzijn en het is een ANKER om altijd en heel makkelijk op  terug te vallen als het allemaal even te veel wordt of om gewoon tot rust te komen. De mindfulness-oefening is zowel voor jou als ouder als voor je kind heel praktisch, simpel en effectief om in te zetten om weer terug bij jezelf te komen. Soms, het liefst altijd, mag je dingen zo simpel as possible houden en daar is het thema van deze week het voorbeeld van. Dus doe er je voordeel mee!

Met het thema van deze week leert je kind om in zijn of haar eigen kracht te gaan staan. Krachten en misschien wel nieuwe talenten worden ontdekt om je kind bewuster te laten worden van zichzelf en wat hij of zij allemaal (als of wel) kan, waardoor ze dit ook in kunnen zetten op momenten dat het wat moeilijker gaat. Voor de meditatie raad ik het aan om deze ook eerst zelf eens te doen, omdat het soms wel intens kan zijn om te ‘aarden’ waar we in de meditatie mee beginnen. 

De Deuren Dans laat je kind en jou inzien welke ‘deurtjes er eigenlijk allemaal openstaan’ waardoor allerlei prikkels binnenkomen. In de meditatie leert je kind deze kennen en in de oefeningen bij deze week leert je kind zijn of haar grenzen aan te geven in hoeverre iets of iemand ‘binnen mag treden’ in zijn of haar ‘huis’. Ik wens jullie een mooie ontdekkingstocht. Het is ook superwaardevol om deze week de meditatie en activiteit met je kind mee te doen. Ik ben benieuwd welke deuren er bij jou als ouder ook nog openstaan en waar jij meer of beter je grens aan mag geven. Een fijne ontdekkingstocht samen!

In de Bloeiende Bloem meditatie gaat je kind aarden net als bij ‘Krachtig als een Boom’, maar deze meditatie gaat een stapje dieper. Daarom is het belangrijk dat jij als ouder de meditatie eerst eens voor jezelf gaat doen om te ervaren hoe het voor je kind kan zijn. Soms is het namelijk nodig om blokkades weg te halen of oude pijn te helen voordat je datgene waar je in mag en wil groeien volledig tot bloei te laten komen. Tijdens de Bloeiende Bloem wordt er ruimte gemaakt voor die eventuele blokkades en in de activiteit van deze week kan je kind voelen en nadenken over wat hij of zij allemaal nodig heeft om die ene wens of dat verlangen te kunnen bereiken.

Noes de Poes is iets heel anders dan je de voorgaande weken van me gewend bent. Het is geen meditatie, maar een yogaverhaal. Ik neem je kind mee in een fantasieverhaal met gekkigheid, levenslessen en de mogelijkheid om het zelf helemaal te beleven door middel van yoga-oefeningen. Zo werkt je kind spelenderwijs en op een luchtige manier aan lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen, inlevingsvermogen en nog zoveel meer. In de video voor de kinderen vertel ik meer over hoe je yoga-oefeningen kunt doen tijdens het verhaal en in de video voor jou als ouder geef ik tips over hoe je zelf een yoga-les kunt geven met al het voorgaande materiaal. 

Dankbaarheid is iets heel moois om te omarmen en bewust in te zetten in je leven. En natuurlijk ook om je kind hier bekend mee te laten worden. Wat je aandacht geeft groeit, dus als je je focust op waar je blij en gelukkig van wordt en dankbaar voor bent zal je ook meer van dit aantrekken in je leven. Wie wil dat nu niet? Leef je uit en creëer een mooi ontspannen en gelukkig leven!

“Een ontspannen en gelukkig kind vol vertrouwen in zichzelf en het leven!”

kids relax experience

• 10 weken lang elke week een mail met het thema van de week
• met elke week een gloednieuwe meditatie
• en een creatieve activiteit met prachtige levenslessen
• plus opvoedtips voor  jou voor extra ‘relaxheid’ in de opvoeding

… en natuurlijk als BONUS de 4 e-mails die je verspreid over 2 weken ontvangt en die jouw bewuster in de opvoeding doen staan en je zoveel ontspanning gaan bezorgen!

Veelgestelde vragen

Borrelen er bij jou nu nog allerlei vragen nadat je alles gelezen hebt? Kijk dan even of je hieronder antwoord op je vragen krijgt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan gerust even naar hi@kimkieviet.nl o.v.v. KRE

Hoelang duurt het voordat we resultaat merken?

Dat hangt er vanaf! Ik kan natuurlijk geen resultaat garanderen, want ik ken je kind niet en ik kan niet voorspellen wat jij precies gaat doen met de Kids Relax Experience. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik inmiddels hele mooie reacties heb ontvangen (deze zijn op de pagina te lezen) en dat de meeste kinderen er heel veel plezier en ontspanning van ondervinden. En ouders daardoor ook. Sommige kinderen moeten eerst even wennen en dan kan het even paar dagen duren voordat je resultaat merkt.

Wat nu als ik er toch niet blij mee ben?

Als jij en je kind allebei niet blij zijn met de inhoud en het daadwerkelijk wel geprobeerd hebben en ook de extra bonustips hebt toegepast zonder resultaat dan kun je binnen 14 dagen weken na bestelling je geld terugkrijgen.

hoelang heb ik toegang tot alles?

Deze experience is van jou, dus voor altijd! Als je de mailtjes die je vanaf nu 10 weken lang ontvangt bewaart kun je elke keer via die mails toegang krijgen tot al het materiaal.

Hoe werkt het precies als ik heb besteld?

Als je op één van de buttons klikt en de Kids Relax Experience  aanschaft ontvang je binnen maximaal 24 uur (omdat ik je handmatig toevoeg) je eerste mail. Meestal sneller, want elke avond neem ik hier tijd voor. Vanaf dat moment ontvang je de komende tien weken elke week op die dag van de week rond dezelfde tijd het nieuwe thema van de week.