Kids Relax
Experience

“Het Online Programma Om Je Kind Offline Meer Ontspanning, Geluk En Vertrouwen Te Laten Ervaren!”

Samen of alleen innerlijke rust en zelfvertrouwen creëren en je kind meer in harmonie laten leven met wie hij of zij werkelijk is

ALLEEN IN DE MAAND JULI SLECHTS €27 i.p.v. €97

 Met de Kids Relax Experiece gaat je (hooggevoelig) kind:

 • zich weer ontspannen en vredig voelen
 • een sterk, flexibel en gezond lichaam ontwikkelen 
 • zijn of haar concentratievermogen verbeteren
 • meer zelfvertrouwen creëren
 • het lichaamsbewustzijn versterken
 • het immuunsysteem versterken
 • lekker slapen en uitgerust wakker worden
 • plezier maken!

…want laten we eerlijk zijn als moeders onder elkaar (met temperamentvolle en/of hooggevoelige kinderen). Het kan soms verrekte pittig zijn, we kunnen het soms gewoon echt even helemaal niet meer weten, zo vastzitten in onze eigen gedachtepatronen dat we de boel alleen maar erger maken of ons kind blokkeert zelf en staat nergens meer voor open. 

… en wat zou het dan toch heerlijk zijn:

 • als je weet hoe je kind zich wel heerlijk kan ontspannen
 • als je kind overall lekker in zijn of haar velletje zit
 • om met kinderyoga-oefeningen speels in te springen op de ontwikkeling van je kind
 • om samen of alleen te (leren) genieten van meditatie 
 • om bewuster te kunnen genieten van jullie tijd samen
 • om samen aan jullie fysieke, mentale en emotionele gezondheid te werken
 • door middel van simpele energetische oefeningen wel ingang te krijgen bij je kind
 • om bij dit alles lekker veel lol te beleven!

Dat is wat deze unieke Kids Relax Experience jullie brengt!

Je krijgt van mij 10 weken lang  een ware RELAX EXPERIENCE om thuis te doen!

Ik ben Kim Kieviet, moeder van twee fantastische temperamentvolle en hooggevoelige meisjes van 4 en 6 jaar. Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam opvoedingsondersteuner en als (baby- en kinder)coach holistisch, energetisch en spiritueel geschoold en tevens kinderyoga teacher. Ik neem dus vanuit alle werelden iets mee en om het allemaal wat makkelijker te maken noem ik mijzelf Spiritueel opvoedingsondersteuner. 

Ik help jullie met deze experience om meer innerlijke rust te creëren, te zijn, in verbinding te komen met jezelf en elkaar en vanuit het hart te gaan leven. Zodat iedereen weer ontspant en er begrip en liefde heerst. Met de Kids Relax Experience deel ik fantastische meditaties, yogaverhalen, verhelderende en vooral verbindende oefeningen waardoor jullie weer gaan stralen en rust, harmonie en verbinding ervaren.

Ik heb er onwijs veel zin in! 

Je gaat dit vast net zo fantastisch vinden als ik!

 •  Spelenderwijs werken aan de mentale, fysieke en emotionele gezondheid waardoor er een positieve levenshouding ontstaat en in stand wordt gehouden.
Door middel van verhelderende en verbindende oefeningen die in deze tijd, maar eigenlijk altijd van groot belang zijn om ontspannen te leven en natuurlijk voor je eigen levensgeluk!

 • Je krijgt elke week, 10 weken lang, een nieuwe meditatie 

Dit kan over van alles gaan. De titels zijn: Wondere Wolken Wereld, In je Cocon met een Ballon, Bi-Ba Bodyscan, Het Magisch Tapijt, GolfjesGewiebel, Krachtig als een Boom, de Deuren Dans, Bloeiende Bloem, Noes de Poes en Dankbaarheid.

 • Je kind gaat leren om door middel van kinderyoga, creatieve activiteiten en levenslessen op een speelse manier te ontspannen en veel lol te ervaren!

Ja, je leest het goed. Je ontvangt supertoffe activiteiten en meditaties van mij waarmee jij, als je dit wilt, complete kinderyogalessen voor je kind mee kunt samenstellen. Uiteraard krijg je hiervoor tips hoe je een mooie les in elkaar zet. De oefeningen en levenslessen kunnen jullie samen doen of je kind kan ze alleen kan volgen! Door het beleven van activiteiten (gericht op hoofd, hart, lichaam en ziel) komen jullie samen in beweging, leert je kind in oplossingen en positief te denken en werken jullie aan je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Maar vooral: het is heel leuk en een prachtig avontuur! 

 • Jij als ouder krijgt uiteraard ook elke week opvoedtips bij het thema van de week!

Om de dagen zo veel relaxter te ervaren. We kunnen wel kijken wat ons kind nodig heeft en het is fantastisch om daar aan tegemoet te komen, maar vergeet ook absoluut jezelf niet. Jouw houding, jouw overtuigingen en jouw manier van communiceren zijn van groot belang voor hoe je kind zich voelt, over zichzelf en de wereld denkt en reageert op jou. De Kids Relax Experience zou daarom niet compleet zijn zonder simpele doch effectieve opvoedtips die LEUK zijn!

 • Oftewel jullie gaan simpelweg lekker veel geluksmomenten  beleven samen!

Wie wil dat nu niet?!

Uniek, modern, fun & verbindend!

De Kids Relax Experience vloeit eigenlijk voort uit het idee om meer meditaties voor jullie kinderen te maken. Na het grote succes van de GLITTERMEDITATIE begon het weer te kriebelen om iets nieuws op te nemen. Mijn eigen meisjes vroegen met regelmaat om een bodyscan of een meditatie waarbij ze hun gedachten heerlijk los konden laten. Ze hebben het eigenlijk niet meer nodig, zonder meditatie slapen ze ook wel, maar ze vinden het zo lekker rustgevend. 

… en niet alleen mijn meiden vroegen om iets nieuws! Regelmatig gaven moeders op Facebook of Instagram aan of ik na de Glittermeditatie ook nog andere meditaties voor kinderen had (en stiekem ook voor hun zelf! I know dat velen zelf ook lekker in slapen vallen. ;)) Moeders vroegen om meditaties om kinderen tot rust te laten komen, stil te staan bij waar je dankbaar voor mag zijn, om te leren gaan met angst, onzekerheden of onrustige gedachten.

Ik begon met één idee op te schrijven en inmiddels is dit dus uitgegroeid tot een ware experience voor thuis. Ik vind het fantastisch dat ik al dit moois uit mijn ervaring als moeder, energetisch kindercoach en kinderyoga teacher met jullie mag delen! 

Het is echt iets geheel exclusiefs geworden met leuke leerzame activiteiten, toffe audio’s (meditaties) en video’s met opdrachten en voor jou als ouder elke week een nieuwe opvoedtip passend bij het thema van de week!

"Why try to explain MIRACLES to your kids when you just can have them plant a garden."

Hoe werkt het?

Als je op de gele button klikt en de experience aanschaft ontvangen jullie binnen 24 uur een welkomstmail en de mail van week 1. Daarna ontvang je de komende weken een nieuwe mail met het thema en al het materiaal van die week (in totaal zijn het 10 weken).

Zo krijg je dus elke week een gloednieuwe meditatie met extra’s! Deze helpen voor het slapen gaan, zelfvertrouwen krijgen, innerlijke rust vinden, onrustige gedachten loslaten, ontspannen of heerlijk je fantasie de vrije loop laten gaan. Elke week introduceer ik een nieuw thema.

Bij deze meditaties krijgen jullie een speelse verdiepende yoga-oefeningen, levenslessen of een andere passende activiteit die je alleen of samen kunt doen. Zowel jij als je kind gaan hierdoor nadenken en voelen welke rol bepaalde thema’s bewust of onbewust spelen en welke kant je hier graag mee op wilt bewegen. Mocht je kind het dan niets vinden (wat ik me niet kan voorstellen ;-)) dan is het zeker ook voor jou een supergave experience en moment van persoonlijke ontwikkeling. Win-win

Kids Relax Experience

Het meest unieke relax programma voor zowel kind als ouder! Volledig vanuit huis of de tuin te volgen! Speciaal samengesteld zodat het te doen is voor kinderen vanaf 4 tot 11 jaar. Jongere kinderen kunnen het zeker ook heel leuk vinden, maar het kan zijn dat ze op dit moment nog niet alles kunnen volgen. Jij als moeder natuurlijk wel! En je kunt er altijd je eigen draai aan even.

Ideaal! 

De totale waarde van de Kids Relax Experience zit op €297, maar gaat uiteindelijk €97 kosten. Echter betaal je nu

slechts €27!

Kriebelt het? Ben jij net zo enthousiast of op z'n minst rete nieuwsgierig naar wat dit jullie mag brengen?

"Time spent PLAYING (with children) is never wasted!"

Veelgestelde vragen

Borrelen er bij jou nu nog allerlei vragen nadat je alles gelezen hebt? Kijk dan even of je hieronder antwoord op je vragen krijgt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan gerust even naar kim@vidababy.nl o.v.v. KRE

Dat hangt er vanaf! Ik kan natuurlijk geen resultaat garanderen, want ik kan niet voorspellen wat jij precies gaat doen met de Kids Relax Experience. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik inmiddels hele mooie reacties heb ontvangen (deze ga ik nog toevoegen op deze pagina) en dat de meeste kinderen al in de eerste week door de meditatie, maar vooral door de creatieve activiteit die erbij zit enorm veel rust ervaren in hun hoofd. En er nog plezier aan beleven ook!

Je krijgt elke week een nieuw thema met bijbehorende meditatie, activiteit voor je kind en een opvoedtip voor jezelf. De meditaties duren gemiddeld 10 minuten en voor de activiteiten kunnen jullie natuurlijk zelf bepalen hoeveel tijd je hiervoor uit wilt trekken. De opvoedtips voor jou zijn in het dagelijks leven toepasbaar en besparen je veel tijd. Waar je anders wellicht de strijd zou aangaan of in negativiteit zou belanden, helpen deze tips jou om meer verbinding met jezelf en je kind te maken waardoor dit energie en tijd beparend is.

 

Het materiaal dat je aangereikt krijgt per week (meditatie en video’s) duurt samen maximaal 30 minuten.  

Als je en je kind allebei niet blij zijn met de inhoud en het daadwerkelijk wel geprobeerd hebben dan kun je een GRATIS online videocall met mij aanvragen om het probleem waar je op dat moment (in de opvoeden of met je kind) tegenaan loopt met mij te bespreken en dan krijg je meteen 3  op jullie afgestemde tips die je in kunt zetten om alsnog meer ontspanning, geluk en vertrouwen te laten groeien.

Als je op de gele button klikt en de experience aanschaft ontvangen jullie binnen 24 uur een welkomstmail en de mail van week 1. Daarna ontvang je de komende weken een nieuwe mail met het thema en al het materiaal van die week (in totaal zijn het 10 weken).

Zo krijg je dus elke week een gloednieuwe meditatie met extra’s! Deze helpen voor het slapen gaan, zelfvertrouwen krijgen, innerlijke rust vinden, onrustige gedachten loslaten, ontspannen of heerlijk je fantasie de vrije loop laten gaan. Elke week introduceer ik een nieuw thema.

Bij deze meditaties krijgen jullie een speelse verdiepende yoga-oefeningen, levenslessen of een andere passende activiteit die je alleen of samen kunt doen. Zowel jij als je kind gaan hierdoor nadenken en voelen welke rol bepaalde thema’s bewust of onbewust spelen en welke kant je hier graag mee op wilt bewegen. Mocht je kind het dan niets vinden (wat ik me niet kan voorstellen ;-)) dan is het zeker ook voor jou een supergave experience en moment van persoonlijke ontwikkeling. Win-win!

Levenslang! Zolang ik dit werk doe en de programma’s waar ik gebruik van maak bestaan heb jij gewoon toegang tot al het materiaal. Waar en wanneer jij maar wilt!

Nope, er zit geen addertje onder het gras als je daar op doelt. Na betaling kom je in het mailprogramma dat jou elke week het nieuwe thema mailt en krijg je daarnaast elke weet nog extra tips (buiten het programma om). Voor dit laatste kun je je gewoon afmelden als je dit niet interessant vind.

#hooggevoeligekinderen #hoogsensitiefkind #hsp #kidsrelaxexperience #kindmetadhd #kinderyoga #mindfulnessvoorkinderen #ontspanningvoorkinderen  #slaapproblemenkind #kindwordtwakker #mijnkindisoverprikkeld #onlineprogrammavoorkinderen #onrustigkind #ontspanningsoefeningenkind #overprikkeldkind #overprikkelingbijkinderen #kindslaaptniet