Mom's Daily Miracles

In 7 dagen meer rust in je hoofd en ontspanning in de opvoeding ervaren

Je ervaart in meer of mindere mate allerlei emoties en gedachten at the moment. Zowel in de opvoeding als op andere gebieden in je leven wellicht. Deze hoef je niet weg te drukken maar erin blijven hangen is ook niet de oplossing.

Laat jou innerlijk licht erop schijnen! Aanschouw wat er gebeurd en zet stappen vanuit je hart en naar je hart! 

Vergeet niet dat er collectief heel veel boosheid, angst, verdriet, schuldgevoelens en schaamte heerst! Als jij JUIST NU ervoor kiest om jouw licht te laten schijnen, jouw vibratie hoog te houden voel jij je al vele malen beter. 

Daarnaast sta jij meteen met een andere energie in je gezin en daar reageren de kinderen natuurlijk ook weer positief op. Win-win! Maar dat is nog niet alles: je draagt met jouw liefde, licht en vertrouwen ook bij aan een nieuw liefdevol en lichter collectief veld!

… en beeld je eens in, voel eens wat dat kan bijdragen aan de wereld (bv. in tijden als deze, maar sowieso lijkt het mij een f* geweldig idee om een liefdevollere wereld te creëren waarin een ieder haar innerlijk licht volop laat schijnen!)

Imagine. 

Leef voor wat je graag wilt zien in en om jouw heen! Ik ga je daarbij helpen!

Help mee om JUIST NU een fijnere warmere en liefdevollere wereld te creëren voor jezelf en je kind.

Puur door je eigen LICHT, LIEFDE en VERTROUWEN te omarmen!

Herken jij dit?

 • Ondanks je goede voornemens het de volgende keer anders te doen, kom je toch elke keer weer in die vicieuze cirkel terecht
 • Je wilt graag beginnen met persoonlijke ontwikkeling en BewustZijn als moeder of je bent juist toe is aan de volgende stap
 • Je moppert veel, bent snel boos en geïrriteerd is en zit achteraf met schuldgevoelens opgezadeld
 • Je zit veel in je hoofd zit en vindt het lastig om op jezelf en je intuïtie te vertrouwen 
 • Je zou graag meer tijd aan jezelf willen besteden en liever voor jezelf willen zijn, maar je weet niet zo goed weet hoe je dat moet doen

Dan is Mom's Daily Miracles jou op het lijf geschreven!

Je kunt NU nog EENMALIG een keer instappen voor

SLECHTS €249 (en krijgt daarbij ook FEEL!, Heel, HIGHER SELFlove, Untamed Love en de Kids Relax Experience erbij!!)
(totale waarde van €4209!)

 

 • Leer jezelf te geven wat jij nodig hebt als de emoties hoog oplopen. 
 • Komt erachter dat er in het hier en nu helemaal geen problemen zijn, maar dat er alleen maar is wat er is. 
 • Krijg inzicht in waardoor het komt dat er veel strijd is met je kind en hoe je meer verbinding en harmonie kunt creëren. 
 • Wordt liefdevoller voor jezelf en de juiste stappen voor jou om volledig tot bloei komen!

 

Ik dacht altijd dat opvoeden over kinderen ging. Waarom? Omdat ik als universitair geschoold opvoedingsondersteuner alles leerde over de ontwikkeling van kinderen. En tijdens mijn stages was alles ook gericht op ‘het kind in de pas laten lopen of weer in het gareel krijgen’.

Bij opvoedingsvragen of -problemen moest ik altijd kijken naar wat er mis was met het kind en hoe we dat konden fixen. Dat voelde niet goed voor mij. Alsof een kind ‘slecht’ geboren wordt. Het voelde altijd heel ongemakkelijk. Het paste totaal niet bij me.

Ik hield van de kinderen en ook van de ouders, maar zag en voelde de struggles die de ouders hadden met hun kind of op andere gebieden in hun leven. Als ik dan met ze in gesprek ging daarover en we met die stukken aan de slag gingen dan kwam er veel meer ontspanning bij de ouders en daardoor ook in hoe ze het ouderschap beleefden. En zelfs kinderen lieten daardoor bepaald gedrag niet meer zien, omdat ze het leven anders voorgeleefd kregen door hun ouders!

Toen ikzelf moeder werd merkte ik dit des te meer. Opvoeden gaat niet over mijn kinderen, maar juist over mijzelf! Hoe kan ik mijzelf blijven of worden terwijl er 24/7 een prachtig wondertje om me heen is die aandacht, liefde en zorg nodig heeft en mij voor flinke uitdagingen stelt? Hoe kan ik goed voor mijzelf zorgen als moeder? Hoe houd ik alle ballen in de lucht? Waar doe ik nu wel en niet goed aan?

In het begin paste ik liever gewoon de theoretische kennis toe als ik heel eerlijk ben. Niet in de spiegel kijken en met mijn eigen innerlijke struggles aan de slag gaan. Die trouwens helemaal niet zo heftig waren, maar toch wel flinke impact hadden op mij en hoe het moederschap mij raakte. Dat leek me makkelijker. Maar hoe kunnen die theoretische kennis en die praktische opvoedtips in hemelsnaam op de lange (en korte) termijn werken als ik niet werkte aan mijzelf?

Ik leefde het leven immers voor!

Ik kwam erachter dat er een andere, een veel betere manier is. De manier van authentiek en helemaal jezelf zijn in het leven en het moederschap.

‘Opvoeden vanuit je hart’ noemen we het even voor het gemak. Het gaat over echt connecten met jezelf en van daaruit met je kind. ‘Opvoeden vanuit je hart’gaat over luisteren, over in het hier en nu zijn, over empathie en inlevingsvermogen. Over jezelf echt willen leren kennen, je kind echt wil zien en echt een er zijn vanuit liefde. Het gaat ook over het vinden van jouw stem om deze intenties tot uiting te laten komen.

Toen ik leerde hoe ik kon leven en opvoeden vanuit mijn hart, werd ik een compleet ander mens. Alles werd veel relaxter en verliep soepeler. Ik had weer plezier in het moederschap en voelde letterlijk het levensgeluk door me heen stromen!

Inmiddels heb ik hier mijn eigen stappen in ontwikkeld die mij elke keer weer in connectie met mijzelf en mijn kinderen laat zijn. Ook als het even niet lekker loopt dan pak ik die oefeningen en vragen er weer bij om die ontspanning en het gemak weer te mogen voelen en ervaren.

Ik vind het nu heerlijk om mijzelf te ont-wikkelen als moeder en om dit aan zoveel prachtige moeders in heel Nederland en België mee te geven. Als je me ergens wakker voor kun maken ’s nacht…

Nee, grapje. Laat mij maar lekker slapen. Maar toch is dit absoluut waar ik elke dag weer met veel enthousiasme en met een glimlach voor opsta! Naast mijn prachtige gezin natuurlijk.

… en dat voor iemand die zich ongemakkelijk en onzeker voelde bij opvoedadvies geven en in haar eerste jaren als moeder. Ik had dit inzicht nodig, ik had die shift te maken en toen ik dat deed veranderde alles. Tot op de dag van vandaag blijf ik dit dus ook doen. Ik geniet er nu enorm van!

Je ‘struggles’ kunnen magische momenten zijn als je weet hoe je je met je hart verbindt en vanuit je hart opvoedt en leeft. Dan ervaar je elke dag ‘miracles’! 

 

KAN JE DAT LEREN IN 7 DAGEN?

Jazeker! Als jij hiervoor openstaat en serieus aan de slag gaat met de prachtige verhelderende vragen dan behaal jij zeker resultaat! Deze vragen en de inzicht gevende oefeningen zijn echt de key voor zowel je eigen ontwikkeling als een optimale begeleiding van je kind. Die nieuwe manier van kijken, fijne liefdevolle momenten als het niet zo lekker gaat en al die kwartjes die vallen brengen je keer op keer meer ontspanning en zijn een bron van energie voor jou!

Juist als je een moeder bent die bewust en liefdevol wil bijdragen aan de ontwikkeling van haar kind en haar kind helemaal wil laten ZIJN wie hij of zij is, is die klik met hoe je die intentie in het moederschap brengt supereasy gemaakt. Het gaat om jezelf de juiste vragen stellen, met de juiste intentie in het leven en de opvoeding staan en lief zijn voor jezelf.

Dat is wat ik je heel graag leer in Mom’s Daily Miracles

 

 

"Opvoeden gaat niet over je kinderen,
opvoeden gaat over jou!"

Blijven strugglen en stuntelen in het moederschap en met je eigen gedachten en gevoelens kost je veel frustraties energie en stress. Als ik één ding heb geleerd in mijn burn-out 5 jaar geleden is wel dat het mega belangrijk is om je hart te volgen. Pas als je echt goed naar jezelf luistert ga je lekker in je vel te kunnen zitten en ontspannen door het leven en het moederschap wandelen.

De Corona-crisis deed me daarnaast nog eens extra inzien dat het zo belangrijk is om je eigen energie goed te huishouden en regelmatig het gesprek met jezelf in te gaan, zodat je echt jezelf kan blijven en juist in je kracht kan gaan staan in tijdens van crisis of moeilijkheden.

 

Op het moment dat je niet weet hoe je jezelf in de spreekwoordelijke spiegel kijk, die authentieke connectie met jezelf en je kind kan maken, blijft het moederschap altijd en overal moeizaam, zwaar en stressvol.

 

Dat vind ik zo jammer. Als je kinderen klein zijn is het juist de tijd om jezelf de hulp en ondersteuning te gunnen die je nodig hebt. Je kind heeft jou in je puurheid zo nodig! Maar als jij niet goed weet hoe je er voor je er echt voor jezelf kunt zijn, zal je er ook nooit echt voor je kind zijn. Daarentegen reageer jij je eigen frustraties waarschijnlijk af op je kind, terwijl je kind alleen maar IS en jou nodig heeft bij het verwoorden en doorvoelen van alles wat er gebeurd in het leven.

 

…maar dat moet jij dit zelf ook eerst kunnen ZIJN.

 

Wat een gemiste kans is het voor jullie allebei om niet voor jezelf te kiezen en jezelf meer ontspanning, liefde en rust te geven.

 

In Mom’s Daily Miracles ga je dit juist exact leren. Je komt erachter hoe je dat prachtige moederhart van je dat overstroomt van liefde voor je kind ook daadwerkelijk voor jezelf voelbaar maakt en van daaruit er ook echt voor je kind en jezelf kan zijn als het allemaal niet zo lekker loopt. En ja, ook dan kun je best nog je grenzen aangeven, juist dan. Maar dan vanuit een pure communicatie en connectie met jezelf en je kind. 

 • Je leert jezelf te geven wat jij nodig hebt als de emoties hoog oplopen. 
 • Je komt erachter dat er in het hier en nu helemaal geen problemen zijn, maar dat er alleen maar is wat er is. 
 • Je krijgt inzicht in waardoor het komt dat er veel strijd is met je kind en hoe je meer harmonie kunt creëren in je leven. 
 • Hoe je liefdevoller voor jezelf kun zijn en welke stappen je daar als eerst in te nemen hebt om volledig tot bloei te kunnen komen.

 

Het moederschap wordt dan een ontspannen reis, waarbij mocht het toch even niet lekker lopen jij weet wat je te doen hebt om wel weer ontspannen te raken. Magisch en een echte win-win. Als jij jezelf verder ontwikkelt profiteert jouw kind en jullie relatie hier ook van. Of die met je partner.

 

Op dit moment heb jij namelijk een rem op die ontspanning en liefde die er volop mag stromen. Die stiekeme angst wat er gebeurd als jij die rem, die controle loslaat zeg je vaarwel. Een relaxte moeder zijn die alles wil controleren werkt namelijk niet. Authentiek moederschap vraagt om een open hart. Jij mag je hart gaan openen. Alleen zo kan jij echt jezelf zijn, ontspannen en je gelukkig voelen. En alleen zo kan jij je kind optimaal begeleiden en laten ontwikkelen in dit prachtige leven!

 

DIE EEUWIGE STRUGGLES

Mom’s Daily Miracles is de enige en misschien wel de meest laagdrempelige e-course van dit moment. Aangeboden in de vorm van een e-book, zodat jij het er altijd weer heel makkelijk bij kunt pakken. De audio’s en must-know vragen die je jezelf keer op keer te stellen hebt staan zo altijd tot jouw beschikking in een superhandig document.

 

Misschien ben jij wel iemand die:

 • ondanks haar goede voornemens het de volgende keer anders te doen zich toch elke keer in die vicieuze cirkel blijft bevinden
 • een liefdevolle schop onder de kont nodig heeft om het zichzelf makkelijker te maken
 • graag wil beginnen met persoonlijke ontwikkeling of juist toe is aan de volgende stap
 • moeilijk kan omgaan met de emoties van haar kind (maar eigenlijk stiekem ook geen raad weet met die van haarzelf)
 • veel moppert, snel boos en geïrriteerd is en achteraf met schuldgevoelens zit hoe ze heeft gedaan tegen haar kind
 • veel in haar hoofd zit en het lastig vind om op zichzelf en haar intuïtie te vertrouwen 
 • meer aan zichzelf wil denken en liever voor zichzelf wil zijn, maar niet zo goed weet hoe ze dat moet doen
 • eigenlijk gewoon geen idee heeft waar ze moet beginnen vanuit de stressvolle situatie waarin ze zich nu bevindt

Heb jij ook geen zin meer om elke dag de rest van het moederschap continu gestrest, overprikkelt en uit balans te zijn? Wil jij weer de JOY en rust in jezelf omarmen en leven en dit voorleven aan je kind(eren)? 

Dan is Mom’s Daily Miracles echt iets voor jou!

 

 

"Het moederschap is een prachtige leerschool over jezelf!"

BONUS

Omdat we in zo’n roerige tijd zitten met z’n allen en het voor sommigen zo enorm wiebelig voelt en misschien wel altijd gevoeld heeft heb ik een supermooie actie voor je.

In het e-book staan 7 audio’s en bij die audio’s horen echte levensvragen en oefeningen die je in het gezin gaat toepassen. Zodat je vanaf het eerste moment al ervaart hoe het ook anders kan! Want dat is natuurlijk wat je wilt. Je kunt iedere dag een audio doen of je laat er een paar dagen tussen. Dat kies jij dus helemaal zelf. Je kunt het op jouw tempo doorlopen. Vanaf jouw favoriete plekje! Superfijn! Daar begint de ontspanning dus al. 😉

Je komt erachter wat je valkuilen zijn en komt daarvan los! En, het allerbelangrijkste, je geniet weer van alles wat op je pad komt en ziet overal een mooie levensles in waardoor je steeds dieper de connectie met jezelf ingaat en relaxter wordt.

NU TIJDELIJK is deze e-course( t.w.v. €297) nog te bestellen voor SLECHTS €249! Daarna is dit aanbod offline.

… en dat is niet het enige!

Je krijgt er als je nu besteld de trainingen FEEL!, Heel, HIGHER SELFlove, de Kids Relax Experience en Untamed Love bij!!! 

"Ervaar meer rust en plezier door aanwezig te zijn in het HIER en NU."

Dit zeggen de moeders die jou voorgingen over de oefeningen die ik met je deel:

“Ik houd van de opdrachten waarin je gewoon ervaart Kim! Super mooie toevoeging.” – Annelies

“Fijne oefeningen om te doen. Ik wil deze erg graag toepassen in bepaalde situaties, om er makkelijker uit te komen. Om een spiraal te doorbreken.” – Ingrid

“Inspirerende oefeningen, waarmee ik weer verder kan in mijn zelf ont-wikkeling. De energetische oefeningen zijn een echte meerwaarde! Die zorgen ervoor dat ik nog beter bij mijn kern kan komen!”- Tineke

"Als je verandering wilt, moet je de verandering zijn!"

Waarom zou je wachten als het ook nu kan?

 

Misschien kriebelt het wel, maar twijfel je toch nog. Interessant, want je bent niet voor niets tot hier gekomen met lezen. Misschien denk je dat je het zelf wel oppakt, maar is dat niet net de reden dat je nu nog leest? Dat denk je al zo lang en ooit wil je misschien de stap zetten naar iets als een e-course of 1 op 1 coaching, maar weet je wel dat een ooit eigenlijk een nooit is?

Als jij graag verandering wilt, dan is dit je moment lieve moeder. Juist nu, want voor slechts €9 (voor een e-course t.w.v. €297!) kan jij een moeder worden die:

 • meer (zelf)vertrouwen heeft en schijt heeft aan de mening van een ander 
 • voor zichzelf durft te kiezen en er daardoor ook veel beter voor haar kind(eren) kan zijn
 • met aandacht en compassie in het leven en het moederschap staat
 • afrekent met onzekerheden, schuldgevoelens en die eeuwige vicieuze cirkel
 • geniet van het leven en vanuit haar hart durft te gaan leven!

Sound good right?!

Ik gun het je zo!

 

Ik ben Kim Kieviet, Msc. Opvoedingsondersteuner en als (baby- en kinder)coach holistisch, energetisch en spiritueel geschoold. Ik neem dus vanuit alle werelden iets mee en om het allemaal wat makkelijker te maken noem ik mijzelf Spiritueel opvoedingsondersteuner. 

Ik help (online) overprikkelde (gevoelige) moeders, die het lastig vinden om vanuit het hart te leven en op te voeden, weer de verbinding met zichzelf en haar kind te maken. Dit doe ik middels online programma’s en 1 op 1 coaching. 

Zodat iedereen weer ontspant en er begrip en liefde heerst. Op het moment dat je je als moeder echt verbind met jezelf, je eigen gedachten, gevoelens, emoties en reacties begrijpt dan pas kan je je met je kind verbinden, hem of haar beter begrijpen en optimaal begeleiden in dit leven. 

Dat is veel relaxter kan ik je vertellen. En ook zo verdomd leuk als je door hebt hoe het wel werkt!

Veelgestelde vragen

Borrelen er bij jou nog allerlei vragen nadat je alles gelezen hebt? Kijk dan even of je hieronder antwoord op de vragen krijgt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar hi@kimkieviet.nl en stel hem alsnog.

Nadat je betaald hebt krijg je het e-book meteen gemaild. Je kunt meteen beginnen of later starten als dat beter uitkomt. Je doorloopt het helemaal in je eigen tempo, maar ik raad je wel aan om er de komende 7 dagen consistent mee aan de slag te gaan om die echte BewustZijnsBoost te ervaren. Check voor de zekerheid je spamfolder als je niet meteen iets ontvang. Soms gaat er in verband met de sneltoets op je telefoon iets mis met het invoeren van het e-mailadres, dus controleer deze goed.

Wat een prachtige vraag! Door jezelf dit af te vragen houdt je jezelf eigenlijk klein, dat is wat het ego wil en dat is ook hoe de traditionele manier van opvoeden eruit ziet. Dat is juist waar je afscheid van wilt nemen toch? Bewustwording, verheldering en ontspanning is wat je graag wilt! Op het moment dat jij alles hebt gelezen en het kriebelt dan is dit het juiste moment. Ook als je voelt dat je het spannend vindt. Dat is juist een goed teken. Het betekent namelijk dat je je stretch, dat je uit je huidige comfortzone gaat stappen en mooie nieuwe ervaringen als moeder mag opdoen. Spannend? Jazeker! De moeite waard? Absoluut!

Mooi! Juist als je voelt dat je geen tijd hebt, dat het gezinsleven te druk is voor je, dat er op je werk te veel aan je getrokken wordt, dat je van alles moet en tussen al die moetjes door niet aan jezelf denkt, is het tijd om een bewuste keuze in het belang van jezelf en je kinderen te maken. Ooit wordt vaak een nooit en op het moment dat het nu niet zo lekker loopt of je nu met veel vragen zit, waarom zou je dan uitstellen? Waarom zou je wachten als het ook nu kan? Met deze e-course krijg je uiteindelijk juist meer tijd en kies je veel bewuster (voor jezelf).

Ben je er niet aan toe om voor jezelf te kiezen en de opvoeding en het leven te beleven zoals jij dit graag wilt? Dan is deze e-course niets voor jou. Sorry.

Nope, er zit geen addertje onder het gras als je daar op doelt. Na betaling in de webshop ontvang je het e-book en kan jouw reis beginnen. That’s it! 

Wel krijg je via de mail af en toe extra inspiratie van mij toegestuurd. Daar kan je GRATIS van meeprofiteren.