Opvoedingsondersteuning

Wil je graag weten wat er in het koppie van je kind omgaat?
Wil je wat je kind voelt en hoe hij/zij het leven ervaart?
Wil jij graag (weer) rust en harmonie in huis?

Dan is het fijn om actie te ondernemen. Voor het welzijn van je kind, maar ook voor je eigen welzijn.

Waarschijnlijk ervaar je inmiddels veel stress en spanningen. Je bent snel boos, geïrriteerd of misschien wel heel onzeker omdat niets lijkt te werken.

Ik weet dat jij het allerbeste voor je kindje wilt en geloof mij: diep van binnen dragen je kind en jij het antwoord op al je vragen in je! Je kunt er alleen (nog) niet bij en dat zorgt voor onzekerheid en stress. Door middel van energetische en holistische coaching voel ik wat er speelt bij jouw kind, zodat jij:

  • weet waar het gedrag van je kind vandaan komt
  • je kind weer begrijpt
  • weet welke benadering voor je kind fijn en effectief is
  • de rust en balans weer terug vind

We zorgen ervoor dat je kind zich veilig kan en mag voelen en volledig zichzelf kan zijn. Je komt erachter hoe jouw kind tegen het leven en de wereld aankijkt, o.a. door middel van een afstemming en zijn/haar huidige leven vanaf de kinderwens tot nu in kaart te brengen. Je leert de signalen van je kind echt te begrijpen en doorvoelen. Achter elk signaal zit namelijk een verhaal.

We staan stil bij de volgende vragen:

  • Wat wil je kind jou vertellen, waar heeft hij of zij behoefte aan?
  • We kijken ook naar jou als ouder: Wie ben jij en waar heb jij behoefte aan?

Naast het verhaal van je kind krijg jij natuurlijk ook praktische pedagogische tips afgestemd op het verhaal van jouw kind. Echter gaan we in het energetisch coachtraject voor kinderen niet heel diep in op jou, hiervoor raad ik het coachtraject voor moeders aan. 

Duur en tarief
De coaching vindt bij voorkeur plaats tijdens een huisbezoek of online coachconsult. Coaching is mogelijk door heel Nederland, België en eigenlijk overal ter wereld met de technieken van tegenwoordig. De prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. eventuele kilometerkosten a €0.30 per kilometer. Betaling in termijnen is mogelijk bij een coachtraject.

Er zijn verschillende opties:

ENERGETISCHE AFSTEMMING €135, een energetische afstemming op afstand met een uitgebreid verslag via de mail inclusief pedagogisch advies.

1:1 ENERGETISCH COACHTRAJECT €495, 3  (online) consults waarin we altijd eerst het geboorteverhaal van je kind verhelderen en we energetisch middels afstemmingen, invoelen en jullie verhaal te werk gaan. Tijdens de consults is er altijd ruim de tijd voor jou en/of je kind.

1:1 ENERGETISCH COACHTRAJECT DELUXE €795, 5 (online) consults zoals hierboven beschreven met tussentijds contact wanneer gewenst.

Wil je liever één dagdeel met mij werken en jezelf een flinke boost geven én een mooie methode rijker zijn waarbij jij jezelf elke keer weer kunt ‘coachen’ naar de moeder en vrouw die je zo graag wilt zijn? Dat kan ook!

Voor een VIP-DAG investeer je €365. Dit is inclusief btw.

Het tweede consult vindt altijd binnen een week plaats om je zo goed mogelijk voort te helpen. *Uiteraard is het na een energetische afstemming via de mail of met consult altijd de mogelijk om een extra consult in te plannen als je de behoefte voelt. Een extra consult kost €150.

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie.