Referenties

“Ik heb bij Kim nu twee trainingen gevolgd. De I LOVE-kids! en Ontspannen ouderschap vanuit je hart. Wauw, wat heb ik hier veel inzichten opgedaan en veel geleerd. Over mezelf, wie ik ben, hoe ik in het leven sta, hoe ik ben gevormd tot wie ik nu ben en wat betekent dit voor hoe ik nu in het leven sta en waar ik naartoe wil. Hoe vloeit dit voort in mijn moederrol en hoe wil ik de toekomst in als mama, met daarbij zoveel mooie en praktische handvatten die nu al effect hebben maar ook zeker blijvend bruikbaar zijn. Het heeft me in zo’n korte tijd zoveel verder geholpen. En kan het je zeker aanbevelen.” – Annelies

 

“Ik ben net de training afgerond, ontspannen ouderschap vanuit het hart. Prachtige training. Kim is een heel lieve en attente dame. Ze geeft het beste van zz voor elk van de mama’s. De inhoud is erg helpend. Kim is er elke keer je haar nodig hebt. Aanrader wanneer je echt ontspannen en uit liefde met je kinderen in contact wil komen. Bedankt! Smaakt naar meer. X” – Sara

 

“Ik heb de training ‘ontspannen ouderschap vanuit het hart’ gedaan en ik vind het een absolute aanrader voor elke ouder die weleens vastloopt, in de opvoeding of juist in de balans tussen het ouderschap en het leven daarnaast, of misschien juist iets heel anders. 
Ik had wat vraagtekens over de vorm, een besloten groep op facebook, maar al na een dag was mijn twijfel weg. Het werkt heel erg goed juist en de openheid in de groep is voor mij niet anders dan ik heb ervaren met groepswerk ‘in het echt’.
De training helpt mij inzichten te krijgen/verdiepen over wat er in mij speelt, hoe ik weer helder krijg wat mijn grenzen en behoeften zijn, daar echt voor te gaan staan en vanuit de ruimte die er dan ontstaat ontspannen en met plezier in contact te zijn met mijn dochter. Het geeft me ook meer ruimte om soms simpelweg zoekend te zijn in het ouderschap en het leven en dat dat prima is!
De training zit heel mooi in elkaar met soms pittige, soms erg leuke opdrachten, er is alle ruimte om te delen en Kim begeleidt het met betrokkenheid en een milde blik. Ze weet tot de kern te komen en stelt verdiepende en verhelderende vragen. Fijn hoe ze ook haar eigen ervaringen deelt, en haar enthousiasme en passie spat er haast vanaf. Ik merk dat ze vertrouwen heeft in ieder van ons en onze processen en dat geeft me een gevoel van ruimte, vrijheid en vertrouwen in mijn proces. Superfijn!” 
– Nadia

 

Kim hartstikke bedankt voor je fijne eerlijke en professionele begeleiding en wie weet vul ik later deze recentie weer aan met nog een cursus die ik bij je ga volgen.

En ja hoor nu nog zoveel meer gevolgd bij jou. Lid geworden van je community, geweldig ok zo in verbinding te kunnen staan en met alles bij je terecht te kunnen. Ik voel me zo gesteund en zo begrepen door jou! Super bedankt voor al je tips en hulp tot nu toe en in de toekomst! 
Ik ben nu met de 7 weekse training i love kids bezig en heb diverse andere 1 dags trainingen (om het maar zo te noemen) bij je gevolgd. Erg leuk om te doen, zo leerzaam! Vooral voor omgang met je kindje maar ook zo op het gebied van zelfreflectie. Vooral de training slaap kindje slaap heb ik erg veel aan en daar hebben we nu nog contact over omdat dat dus gewoon kan als je lid bent van de community! Ik heb je nu af en toe op mijn schouder zitten en je kijkt mee (ik hoor je soms letterlijk in mijn hoofd bij bepaalde situaties… alles positief bedoeld uiteraard) Je bent een topper!” – Chantal

 

“Vorige week heb ik bij Kim een webinar gevolgd over de geboortereis van je kind. Wat voor invloed heeft de geboorte gehad, maar ook bijvoorbeeld de zwangerschap of de kraamperiode. Wat was de situatie en welk gedrag zie je nu nog terug in jezelf of in je kind, wat misschien wel in verbinding staat met waar alles begon? De geboorte!

Een erg interessant webinar waarin ruim de tijd werd genomen om vragen te beantwoorden en in gesprek te zijn.” – Susan

“Kim is bij ons thuis geweest voor een draagconsult. Ze had verschillende draagdoeken en draagzakken meegenomen om te proberen. Vol passie en met heel veel geduld demonstreerde ze de verschillende doeken. Ook mocht ik zelf ervaren wat ik er van vond. Dankzij kim ben ik erachter gekomen dat de ringsling voor mij de beste keus is.

Een draagconsult bij Kim raad ik iedereen aan! Ook erg leuk om cadeau te geven!” – Ellen

 

“Vandaag een draagconsult gehad van Vida. Deze had ik onlangs gewonnen en dat kwam goed uit met een baby on the way. �
Naast leerzaam was het ook zeker gezellig!!
Als ik weer eens een consult wil/nodig heb, voor andere leuke knopen, dan doe ik dat zeker weer bij Vida!

Bedankt Kim, voor je geduld en een leuk, gezellig en leerzaam consult!” – Angela