Ontwaak en leef die liefdevolle relatie met jezelf en je partner

Untamed Love laat (zelf)liefde, sensualiteit en seksuele energie samensmelten, zodat jij weer geniet!


Is er geen tijd meer voor liefde en seksualiteit?

Struggle jij ook met echt liefdevol voor jezelf zijn en te genieten van het leven, jezelf en je relatie?

  • Jij geeft al je energie aan een ander en vergeet je dit aan jezelf te geven
  • Je relatie niet meer (zo spannend, liefdevol, intens) als voorheen
  • Er is weinig aandacht en tijd voor elkaar
  • Je ervaart niet de liefde van je partner waar je zo naar verlangt
  • Er is geen tot weinig intimiteit of je blokkeert op het gebied van seksualiteit?
  • Je durft je niet over te geven en schaamt je om echt jezelf te zijn in je relatie en in bed

 Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je relatie met je zelf en je partner niet is zoals je graag zou willen: kinderen, tijd, schaamte, emotionele blokkades, tetterende Karels (oftewel: het ego dat je ervan weerhoud die diepe connectie aan te gaan). 

Het feit dat het nu niet is zoals jij het graag zou willen heeft alles te maken met dat jij je focust op wat er niet goed gaat. Je hebt niet helder genoeg voor jezelf wat je echt wenst, wat je onderliggende behoeften zijn, wat er onbewust nog mee schijnt in de vibraties die jij continu uitzend, je de spiegels in je relatie niet oppakt en doordat je niet de volledige verantwoordelijkheid pakt vanuit liefde voor jezelf in al haar facetten.

… en als je blijft doen wat je tot nu toe altijd al deed, blijf je krijgen wat je tot op heden kreeg. 

“Hoe harder jij “werkt” vanuit negatieve gedachten en emoties en hoe meer je dus in de “weerstand” zit, 

hoe meer struggles en minder liefde je ervaart!”

Jij en je relatie zijn zoveel meer waard dan hoe het nu gaat! Helemaal als er ook kinderen in het spel zijn aan wie jij en jullie als geliefden het voorbeeld geven. Over hoe je naar jezelf kijkt en met jezelf omgaat, maar ook met betrekking tot hoe je je in een relatie mag laten behandelen, de ander benadert of wat “echte” liefde is. 

Dan ben je hier aan het goede adres!

Ik ga je helpen om de antwoorden op jouw vragen en struggles helder te krijgen en je te verbinden met jezelf op een manier die bij jou past.

…maar je moet jezelf wel in de spiegel aankijken en eerlijk durven zijn over jouw verlangens en behoeften. 

ik had altijd het gevoel...

dat ik mij inhield. “Wat zullen anderen er wel niet van vinden als ik…”

Hierdoor kwam ik steeds meer in een soort van isolement met mijzelf. Ik hield mijzelf gevangen. Op het moment dat ik mij persoonlijk ging ontwikkelen, in eerste instantie aan de hand van de spiegels die ik van mijn kinderen kreeg, merkte ik op dat ik mijzelf getemd hield op allerlei gebieden in mijn leven. Zelfs als er helemaal geen mensen om mij heen waren of als ik alleen met mijn partner was.

Voor wie moest ik mij in hemelsnaam schamen? Want dat was het, ik schaamde me om volledig mijzelf te zijn. Totdat ik een eureka-moment kreeg hierin: wilde ik nu echt de rest van mijn leef nog zo getemd en geremd leven? Daarvoor was ik hier toch niet op aarde gekomen?!

Ik wilde mijzelf volledig liefhebben, dat lukte al wel langer door echt keuzes te maken die goed voelen voor mij, maar ik wilde ook een liefdevolle en zachte relatie met mijn lichaam en ik wilde mij niet langer meer schamen en mijn seksuele (levens)energie omarmen. 

 

Ik houd heel erg van de ‘just do it!’ mentaliteit, maar op sommige gebieden als seksualiteit en sensualiteit werkten kleine verbindende stapjes met mijzelf veel en veel beter. Die zijn zo krachtig kwam ik achter. 

Ik volgde opleidingen en cursussen en door dit samen te combineren ging mijn levensenergie weer volop stromen. Hierdoor werd mijn relatie met mijzelf en mijn partner (op alle gebieden ;)) zoveel sterker, liefdevoller en intenser.

... en dat is wat ik jou ook zo gun! Zoveel moeders lopen hier tegenaan, ze gaven al aan: “Kim als je hier eens een training over geeft dan ben ik erbij!”

Nou lieve dames, het is zover!

Wat anderen zeggen over untamed love

” Voorheen was ik in de liefde vaak mijzelf kwijt. Het waren vaak moetjes. Ik merk dat ik dat nu steeds meer los kan laten en dat ik ook meet kan genieten van de seks.” 

– Lieke –

“Het klinkt misschien wat ongemakkelijk, maar de thema’s sensualiteit en seksualiteit zijn heel interessant en leveren je veel op!” 

– Ellen –

“Ik kan eindelijk liefde geven en ontvangen, zowel aan mijzelf als aan mijn partner.
 

-Tineke – 

toegeven aan je verlangens, ongeremd jezelf zijn, genieten van jezelf en/of met je partner

vanuit volledige overgave aan wie je in de kern bent

alles wat jij zoekt in de relatie met jezelf en die ander...

dat creëer jij in Untamed Love!

Kijk je kunt wel blijven denken dat je af en toe gewoon samen een weekendje er tussenuit moet of eens wat vaker gezellig uiteten moet samen, maar daar ga je het echt niet mee redden. Daar zit het ‘m gewoon niet in! 

Ook  niet wat betreft de liefde voor jezelf. 

Het lost niet op wat er speelt, het draagt niet bij aan de dagelijkse verbinding met jezelf en elkaar en kost je vaak ook nog klauwen met geld. Dat laatste is trouwens niet erg, ik ben zelfs een groot voorstander van investeren in jezelf, maar zonder het gewenste en duurzaam resultaat is het natuurlijk wel zonde. 

Misschien helpt het wel eventjes, maar niet op de lange termijn. Herkenbaar?

Zonde! Er is een veel mooiere, diepgaandere en effectievere manier en die leer ik je graag!

“Met af en toe elkaars hand vasthouden of een weekendje weg bouw je geen steady en happy relatie op.”

Waarom is deze online training zo anders?

Het is de combinatie die het hem doet!

Kiezen voor jezelf

Ben je gewend  om altijd een ander op 1 te zetten? Dan heb je vast ook wel gemerkt dat je batterij snel leeg is. Jij gaat leren hoe jij ook van jezelf kan houden waardoor jouw batterij duurzaam oplaad. Zo kan je met meer gemak en vanuit een overflow aan liefde zowel jezelf als je omgeving de beste versie van jezelf geven. 

Spiegels in je relatie oppakken

Zijn er grote of kleine bronnen van irritatie in je relatie? Heb je er wel eens aan gedacht dat daar prachtige spiegels voor jou inzitten? Om te groeien en meer naar jouw ware essentie te wandelen. Pak ze op en je zal heel anders in de verbinding met je partner komen te staan.

Weten waar jij van aan gaat

Het is velen van ons nooit geleerd. Doordat we zijn opgevoed zijn we eigenlijk gevoed met de overtuigingen, normen en waarden van anderen. Maar waar ga jij nu echt van aan? Verbind je met je levensenergie (= je seksuele energie) en geniet van het leven!

Uit je hoofd en in de overgave

De biggest struggle van de meesten. “Ik zit te veel in mijn hoofd m.b.t. seks en ik doe mijzelf te kort” vertelden ze mij. En de vraag “hoe zet ik mijn hoofd uit en kan ik in de overgave m.b.t. seks met mijn partner?” komt ook met regelmaat voorbij.

En niet alleen op dit gebied, het gebeurd vaak op allerlei lagen! Tijd om dat te doorbreken, te gaan voelen en je over te geven aan wat jij fijn vind.

Genieten van je lichaam

Is ons dat ooit geleerd? Ik heb het in ieder geval weer opnieuw mogen leren. Met hele mooie simpele, maar o zo impactvolle oefeningen ga jij je weer verbinden met je lichaam en schaamteloos genieten van jezelf. Jij wilt toch ook niet de rest van je leven jezelf niet volledig omarmen?

Genieten met je partner

Genieten van heerlijke knuffels, een goed gesprek, intense intieme momenten, liefde kunnen en mogen ontvangen van jezelf… Jij gaat heel helder voor jezelf maken wat jij zo graag wilt en je overgeven aan je verlangend.

Ik ondervond dat als je het echt wilt en er echt voor gaat dat de liefde en (seksuele) energie weer stroomt in je leven en je relatie

Dat gun ik jou ook & daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in...

Untamed love

 

In 5 weken ontwaak jij (want zo kan ik het het beste omschrijven: je word wakker uit je liefdesslaap) en ervaar jij een liefdevollere relatie met jezelf en je (toekomstige) partner door mooie deepdive vragen, praktische oefeningen en bijzondere meditaties! 

ontvang deze bonussen

wanneer je nu inschrijft!

untamed woman - meditatie

Een meditatie waarin je de ongetemde vrouw in jou gaat voelen, je ermee gaat verbinden en van gaat leren genieten.

untamed selflove - meditatie

Ontdek de pure liefde voor jezelf en de wereld om je heen en verbind je voor het leven met die kracht in jou!

"Dat ik nu echt de liefde voel vind ik zo waardevol aan Untamed Love. Als ik mijzelf letterlijk en figuurlijk open stel, komt er zoveel liefde vrij!"

- Lieke -

"Zelfliefde is meer dan af en toe even je rust pakken, dat kopje thee met chocola of mooie kleding voor jezelf kopen.

Verbind je weer met jezelf en GENIET!"

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar hi@kimkieviet.nl en stel hem alsnog!

is dit wel het juiste moment voor mij?

Wat een prachtige vraag! Is dit een vraag vanuit een stiekeme onderliggende angst of heb je echt twijfels over dit programma?

Door jezelf dit af te vragen als je angst voelt, houdt je jezelf eigenlijk klein. Dat is wat het ego wil en de kans is ook groot dat je op die manier in je relatie met jezelf en je partner staat.

Dat is juist waar je afscheid van wilt nemen toch? 

Liefde is het tegenovergestelde van angst, dus als er een moment is om dit patroon te doorbreken dan is het nu!

Bewustwording, verheldering en genieten is wat je graag wilt! 

Op het moment dat jij alles hebt gelezen en het kriebelt dan is dit het juiste moment. Ook als je voelt dat je het spannend vindt. Dat is juist een goed teken. Het betekent namelijk dat je je stretch, dat je uit je huidige comfortzone gaat stappen en mooie nieuwe ervaringen op mag doen!

ik kan dit toch ook wel zelf?

“Ik probeer het eerst zelf nog wel even.”

Waarschijnlijk heb jij dit al veel vaker tegen jezelf gezegd en is dit ook de zin die je er elke keer van weerhoudt om nu eens echt door te pakken. 

Ploeter jij nog steeds elke dag? Voel je je niet geliefd? Ben je erg streng voor jezelf? Is het vuurtje in jou en je relatie gedoofd? Zit je continu in je hoofd?

En heb je hier tot op heden nog geen verandering in kunnen brengen?

Als je ook nu weer geen concrete actie onderneemt dan blijf je in die vicieuze cirkel en waar je je op richt wordt groter en groter.

Dus wat wil jij echt, mooie lieve vrouw?

Wanneer begint untamed love?

Untamed Love start binnen 24 uur nadat je je ingeschreven hebt en je hebt levenslang toegang! De mails ontvang je in de ochtend. 

ik vind het een grote investering, valt er iets te regelen?

Ik snap dat het een grote investering kan zijn. Echter vraag jezelf eens af wat het je kan opleveren om mee te doen?

Vraag jezelf eens af wat het je waard is om wel lekker in je vel te zitten, om niet meer continu al die struggles te ervaren, om te genieten van jezelf, je lichaam, je partner en het leven? 

Dit online programma is een eenmalige investering waar je een leven lang plezier van ondervindt. Je krijgt informatie, vragen en opdrachten die je er altijd weer bij kunt pakken. 

Waarschijnlijk ben je gewend om je geld te sparen of het uit te geven aan dingen die je tijdelijk blij maken. Hoe zou het voor je zijn als je dat blije gevoel niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken, niet in spullen bijvoorbeeld, maar in jezelf kan vinden?  En dit dus ook aan je lieve kinderen mee kan geven.

Het geld ben je niet kwijt! Het levert je juist inzicht na inzicht op, reikt je handvatten en tools aan. Het geeft je dat waar je nu naar opzoek bent. Voor nu en voor de toekomst.

Vind je het dan nog steeds een grote investering? 

Wat gebeurd er nadat ik heb betaald?

Nadat je betaald hebt ontvang je binnen 24 uur de eerste mail en daarin staat alles wat belangrijk is om te weten.

 

Ik wil nog even sparren, kan dat?

 

Uiteraard! Mail gerust je vragen en twijfels naar hi@kimkieviet.nl, zodat we via de mail of via een online videocall dit kunnen bespreken. Je mag me uiteraard ook altijd aanspreken via social media.