Heb jij moeite met bepaald gedrag van je kind?

Als je MOEITE hebt met het GEDRAG van je KIND vraag jezelf dan eens af wat je van die situatie kan leren…

Dat kan door jezelf de volgende vragen te stellen:

????Welke overtuiging over hoe het zou “moeten” draag ik bij me?

????Welke angst zit er eigenlijk achter mijn overtuiging? Ja, die is er ALTIJD! Het allermooist is om de angst achter de angst helder te krijgen. ✨

????Wat zou er gebeuren als ik die angst zou herkennen, erkennen en loslaten?

????Hoe zou ik me dan voelen?

????Hoe zou de situatie verlopen als ik daardoor vanuit vertrouwen en liefde zou reageren en handelen?

????Hoe zou ik dan eigenlijk reageren?

Het lijkt veel al deze vragen, maar waarschijnlijk is het nog geen 5 minuten werk en iedereen weet dat de strijd aangaan met je kind en het gevoel wat je dan en daarna nog hebt wel wat langer dan dat duurt. ????

TIP: Leg eens een schriftje klaar om deze vragen te beantwoorden voor jezelf. Zodat je meteen kunt pennen als het nodig is en zo prachtige inzichten krijgt in jezelf en je te kunnen ont-wikkelen van oude ballast en oldskool opvoeden!

❤️

Wil je graag ondersteuning bij de opvoeding? Omdat je er helemaal klaar mee bent met hoe het nu gaat of omdat je je zorgen maakt? Neem dan gerust contact met mij op zodat we een GRATIS Skype- of Facebookmessenger videocall van max. 30 minuten kunnen inplannen om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.