Persoonlijk verhaal: soms gaan manifestaties snel!

Soms gaan manifestaties echt vet snel!

Ik geloof heel sterk in dat het verhaal dat jij jezelf vertelt werkelijkheid is en/of wordt voor jou. Uiteraard paste ik dit principe (de Wet van Aantrekking) al toe op hoe ik mij wil voelen. Ik kwam namelijk tijdens mijn burn-out begin 2017 hiermee in aanraking. Ik zat op dat moment zo in een dieptepunt van mijn leven (klink wel heel zwaar hè, maar het was echt een heftige periode voor mij) dan ik dacht ‘niet geschoten is altijd mis’. Dus ik ging ervoor.

Al snel had ik hierdoor WAAROM ik continu in dezelfde patronen in mijn leven zag. Ik combineerde de WvA met wat ik al wist over familiepatronen en spiegelgedrag en WOW! Stapje voor stapje voelde ik mij steeds beter. Hoewel de huisarts mij 2 jaar gaf hier uit te komen, besloot ik vanaf moment 1 nu echt naar mijzelf te gaan luisteren en liep het allemaal wat sneller.

Maar wat was dat luisteren naar mijzelf moeilijk!! (Is ook maar gewoon een verhaal dat ik mijzelf vertelde.) Vooral de gesprekken met mijn leidinggevende (ik werkte op dat moment nog in de gehandicaptenzorg met jongeren tussen de 12 en 21 jaar) gaven mij de nodige paniekaanvallen.

… en toch ben ik zo dankbaar voor die periode die mijn ogen zo ontzettend opende!

Ik ben gaan werken met het veranderen van het verhaal dat ik mijzelf continu vertelde. Belemmerende overtuigingen over bepaalde thema’s in mijn leven naar de oppervlakte halen: werk, opvoeding, zelfbeeld, liefde etc.

Wat overigens een ongoing proces is, want hoe meer je groeit als mens en ondernemer (in mijn geval) hoe dieper je gaat en elke keer komt er wel weer wat om de hoek kijken waarbij je jezelf weer eens even goed in de spiegel aan mag kijken. ????

Helemaal prima, want ik weet dat ik hierdoor weer in die volgende mooiste versie van mijzelf stap. Als ik heel eerlijk ben zit er echt wel eens weerstand op. Ik ben immers ook gewoon een mens, maar ook dan komt er altijd wel een moment dat het voor mij zo duidelijk is dat ik hoe het op dat moment gaat echt NIET langer wil. En van daaruit weet ik dan ook heel goed wat ik WEL wil en hier  mag ik dan mijn stappen in zetten.

Dit doe ik eigenlijk altijd met mijn VIDA-methode die ik combineer met de WvA en dat geeft echt zulke toffe resultaten. Ik merk ook dat het steeds makkelijker gaat om datgene in mijn leven te manifesteren wat ik wil.

Zo schreef ik afgelopen week dat het mij zo heerlijk leek om in alle rust in de ochtend wakker te worden. Hierbij dacht ik aan zelf de wekker een kwartiertje eerder zetten, dus dit deed ik dan ook en zo had ik mijn momentje elke ochtend (Nahia is een hele vroege vogel, ergens tussen 05.30 en 06.00 is ze wakker.) Vanochtend merkte ik op dat de meisjes al een paar dagen elke ochtend samen al tv zitten te kijken en mij niet wakker maken. Hahaha, als zij dat prima vinden helemaal ok. Dit vind ik niet per se nodig op deze manier. Ik vind echt serieus dat ik voor kinderen heb gekozen en hier dan keuzes in moet maken die werken voor mij en voor hun. Hun opleggen dat ze niet bij mij mogen komen als ze wakker zijn past echt niet bij mij! Dus ik vroeg ze eens:

“Goh meiden. Ik merk op dat jullie mij al een paar dagen niet wakker maken?”

“Ja, wij kunnen we even wat voor onszelf doen ’s ochtends hoor. Dan kan jij ook rustig wakker worden.”

… en ik had hier niets over gezegd tegen de meisjes. Hilarisch!

Ook met betrekking tot mijn bedrijf zie ik dat er zoveel geshift is. Posts worden tig zoveel keer gelezen (er wordt niet altijd op gereageerd, dus lieve mensen interactie is ook een wens :P), als ik een nieuwe training lanceer dan mag ik altijd binnen een uur de eerste moeder al welkom heten en alles loopt gewoon heerlijk vanuit een natuurlijke flow.

Super dankbaar ben ik daarvoor. En ik ben ook zo dankbaar dat ik dit mag doorgeven aan de moeders in FEEL!. Het verhaal van je kind verhelderen, je eigen verhaal verhelderen, van daaruit hele BEWUSTE keuzes gaan maken, oude pijnen helen en je nieuwe verhaal echt gaan leven!

I LOVE IT!

Ben jij je bewust van welk verhaal jij jezelf keer op keer vertelt over de verschillende gebieden in je leven?

P.s. 15 juni start een nieuwe groep moeders met FEEL! Er zijn slechts weer 10 plekjes te vergeven, dus als je erbij wilt zijn LET ME KNOW via een pb. Dan heb jij als één van de eersten de kans om in te stappen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.