Yes, een cadeautje!

‘This is the moment, this is the time.’
‘Lang zal Vida leven, lang zal Vida leven.’
‘My true colors, are shining true.’

 

Zomaar een greep uit de liedjes die de afgelopen twee dagen mijn gevoel beschrijven. Man, man, man. Waar zal ik eens beginnen?

Door mijn eigen praktijk te starten wilde ik mijn droom achterna gaan. Ik stuiter als ik denk aan de gesprekken die ik met ouders voer. Onbeschrijfelijk als de vragen die je stelt ervoor zorgen dat de puzzelstukjes in elkaar gaan passen en het ervoor zorgt dat de ware kleuren van een kindje en zijn of haar ouders er mogen zijn. Het allermooiste is dat de ouders zelf het antwoord vinden op hun vragen. Dat is wat ik wil blijven doen, daar word ik blij van!

Echter begon dit jaar minder stralend. Het was eerder donder en bliksem. Met als gevolg dat ik mijn praktijk op een enorm laag pitje zette. Draadjesvlees dat heel lang moet opstaan om uiteindelijk het beste stukje vlees te worden dat je eruit kan halen. Zoiets. In plaats van drie uur duurde het misschien drie (+) maanden and counting…
Zelfontwikkeling blijft immers je leven lang. Liefde daarvoor!
De afgelopen periode heb ik dus uitgezocht wat ik nu echt wil. Niet naar de pijpen van een ander dansen, maar mijn eigen pad (HART) volgen. Een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling dus. Het was pittig, het was verdrietig, maar het was het dubbel en dwars waard. Nu kan ik mijn droom nog beter achterna te jagen en durf ik een belangrijke stap te zetten. Ik ga voor de volle honderd procent voor Vida!

Waar het eerst enorm spannend voelde om geen vaste financiële basis te hebben en uit die comfortzone te treden die mij eigenlijk helemaal niet gelukkig maakt, voelt het enorm goed om mijn hart te volgen. Gekkig dat wel, maar doubt kills more dreams than failure ever will. Ik doe het gewoon. Ik wilde geen contractverlenging en verlenging was ook nog eens niet mogelijk. Een cadeautje als je het mij vraagt. Wat een teken van het universum (let’s go spiriwiri ;-))! Doei werkgever, hallo lieve ouders en mooie kindjes!

Tijd voor een feestje. Om dit fantastische nieuws met jullie te vieren wil ik heel graag een babycoach consult en een draagconsult weggeven. Een cadeautje van mij voor jou. Houd je de Facebookpagina van Vida even in de gaten?

 
Liefs,
Kim

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.