Chillen met die billen!

Stel je eens voor: je wilt je woonkamer lekker opkalefateren en schuift wat met de meubels. Je merkt dat na tien jaar dienstdoen de boel toch wel flink uit elkaar begint te vallen of in ieder geval erg beschadigd is geraakt. Vooral sinds de kinderen er zijn. Maarja, je woont 7 verdiepingen hoog en echt zin om alles nieuw aan te schaffen voor dat eventjes dat je waarschijnlijk nog in je appartement woont heb je niet. Het moet immers allemaal eerst naar beneden en dan al het nieuwe weer naar boven, dus je besluit te roeien met de riemen die je nu hebt. Er is alleen één stoel die gewoon echt echt echt niet meer kan! De kinderen dachten namelijk dat dit een canvas was waar ze ongezien op los konden gaan. Dat kon inderdaad toen jullie als ouders het niet door hadden dat ze de achterkant beklad hadden, maar nu de voorkant al een hele tijd én versleten én allerlei vrolijke kleurtjes heeft gekregen die niet bij je interieur passen is het wel genoeg geweest.

Weg ermee! Met een beetje pijn in je hart dat wel, want ooit stond die geweldige stoel op de babykamer van je oudste en samen met je moeder heb je hem destijds helemaal naar jouw smaak gemaakt. Terwijl je de stoel weg doet, bedenk je wat er mooi op die nu zo kale plek zou staan. Je fantaseert over een prachtige stoel waar je heerlijk in kunt zitten of liever nog: liggen. Je bent benieuwd wanneer je daar tegenaan zal lopen.

… en daarna laat je die hele gedachte eigenlijk weer los. Het leven gaat verder zullen we maar zeggen. 😉

Twee dagen later open je je werkmail en lees je in de onderwerpregel: samenwerking. Huh? Waar zal dan over gaan? Je bent benieuwd wie er graag door je gecoacht wilt worden en tegen welke struggles in de opvoeding zij aanloopt. Vol verwachting open je je mail en lees je dat iemand je blog heeft gelezen en graag met je wil samenwerken. Nog steeds heb je geen idee waar dit heen gaat, maar je besluit terug te mailen.

Het blijkt te gaan om een heel andere samenwerking! Even een schakelingetje of 20, want aan dit soort samenwerkingen had je nog niet gedacht. Nouja wel eens gedacht, maar je dacht hier met je om en nabij 500 volgers destijds niet voor in aanmerking te komen.

Wat bleek nu? Van Tropilex mocht ik namelijk een heerlijke hangstoel/hangmat uitzoeken en testen. Superleuk! Ik stond een beetje met mijn bek vol tanden, want eigenlijk werd ik gewoon op mijn wenken bediend. Net een stoel de deur uitgedaan, fantaserend over een nieuwe chillstoel en well here it was! The Universe has my back zeg maar.

GEWELDIG toch? De Wet van de Aantrekkingskracht in uitvoering!

Nog chiller dan de chillstoel die ik voor ogen had! Nooit had ik aan deze vorm gedacht, maar wat zijn we blij met de hangstoel die ik uitkoos. Ik ging voor een hangstoel in de kleur ‘Comfort’ White en jeetje wat is dit super ontspannend zeg. Ik kreeg de afgelopen tijd inspiratie na inspiratie in dat ding terwijl ik gewoon niets deed. Alle trainingen van de voorgaande maanden zijn in die hangstoel ontstaan! Leuk weetje toch?!

Oke, heel eerlijk? Ik ben wel degene die er het minst gebruik van maakte. En ja, ik zeg maakte want hij hangt inmiddels niet meer in de woonkamer. Op een zekere ochtend kwam er namelijk een meisje dat erg levendig, energiek en altijd klaar is voor een lichamelijke uitdaging naar me toe. Ik had al een hoop lawaai uit de woonkamer horen komen en nu zag ik waar dat vandaan kwam. De hangstoel was met plug en al naar beneden gevallen! OMG!

Allereerst: dat ligt echt puur aan ons kind! Laat ik dat voorop stellen. De hangstoel is super stevig en kan 120 kg aan, maar een meisje dat continu rondjes draait, klimt, klautert en heen en weer schommelt is natuurlijk wel even een ander verhaal. In gesprek gaan en waarschuwen had gewoon geen zin. We kunnen het haar ook niet kwalijk nemen. Het nodigt waarschijnlijk enorm uit als je heel beweeglijk bent. Snap ik helemaal, maar voor ieders veiligheid halen we hem later wel weer te voorschijn.

Voor nu hebben we namelijk besloten om de hangstoel even niet meer op te hangen, maar in een groter huis met een groter en wellicht een iets minder beweeglijk, ‘beter risico’s in kunnen schattend’ of ‘impulsen beheersend’ kind komt de hangstoel er zeker weer in! We zagen dat het echt door haar capriolen in die stoel kwam. De schroef was namelijk uit de plug gedraaid en dat kan alleen maar als je rondjes draait!

Zusjelief kon overigens wel rustig in de stoel chillen, check this out:

Dat ziet er heerlijk uit toch? Eerlijk? Wij balen wel een beetje dat de stoel niet meer hangt. Eerlijk is eerlijk!

… want even serieus, als je wilt ontspannen en even weg wilt zijn van de wereld om je heen is dit wel echt een uitkomst hoor!

Mocht je geen kind hebben (lijkt me sterk als je me volgt) of in ieder geval niet zo’n beweeglijk mensaapje (dan zie je misschien een beetje voor je hoe ze erin klom en hing) als ons dan zijn de hangmatten of – stoelen van Tropilex wel echt superfijn!

Wil je graag meer informatie of zelf één aanschaffen? Check dan even https://www.hangmatgigant.nl/ of https://www.tropilex.com/nl/ voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.