Tranen van geluk!

Wat een bijzonder moment. Op dit moment zit ik in het Van der Valk Hotel in Emmen en rollen de tranen gewoon over mijn wangen. Tranen van geluk!

Jaren geleden maakte ik een droombord. Ik knipte al mijn dromen uit en plakte het op canvas. Eén van die dromen was een boek schrijven. De vraag was alleen nog waarover? Een kinderboek, jazeker! Een boek voor ouders, jazeker! As we speak ben ik ‘druk’ bezig met het realiseren van die droom. Man, ik schiet gewoon weer vol. Ik ben echt zo dankbaar en zo fucking trots op mijzelf! Excuse my language, maar als ik het wil uiten dan doe ik dat meteen maar hoe ik het echt voel.

 

Bam! I did it! Proud, proud, proud! Whoop whoop!

 

Hahah, oh my! Voor een ieder die mij kent, nou… zo ken je me niet. Denk ik.  Met deze taal en al dit enthousiasme, maar hoe meer ik naar mij ware ik wandel hoe meer dit soort kreten en termen bij mij horen. Blijkbaar, oepsie!

Ik heb dus een ebook geschreven die ik op mijn eigen website in mijn eigen webshop ga verkopen. Ik vind dit VET! Dat meisje uit Zwartemeer. Ze ging studeren in Amsterdam, verhuisde daarna naar Deventer, werd moeder en ging werken in de gehandicaptenzorg. Wat ze heel leuk en gezellig vond, maar waar haar hart niet van overstroomde. Wat ik nu doe met Vida dat ben ik. Kim Kieviet, hoi aangenaam.

 

Het is mijn missie om jou als ouder met je echte ik te verbinden, je te laten groeien en ont-wikkelen om je van daaruit jouw authenticiteit en uniciteit in het ouderschap te laten ontwikkelen. Om jou in te laten zien dat het kiezen voor je eigen geluk en het nastreven van je eigen waarden en dromen het geluk van je kinderen betekent. Jij leeft het leven immers voor. Om helemaal jezelf te zijn vind ik het belangrijk om je te ont-wikkelen van alle bagage uit je leven tot nu toe en te gaan waar je voor wilt gaan. In kleine stappen of in grote stappen. Jij bepaalt jouw groeimomenten. Binnen jouw mogelijkheden op dit moment. Voor authenticiteit en uniciteit in het ouderschap en het realiseren van jouw droomleven. Dat is waar ik voor sta en waar ik voor ga. Ga jij met mij mee?

 

Oke, ik dwaal een beetje af. Mijn ebook, daar had ik het over. Het is ontstaan vanuit mijn missie, passie, liefde voor het ouderschap en baby’s en het vloeit voort uit alles wat ik de afgelopen jaren als moeder en coach gelezen, gehoord en ervaren heb. In dit e-book krijg je antwoord op de vraag waarom je baby huilt, wat je kunt doen om haar te troosten, welke rol jijzelf hebt of mag innemen en hoe je het ‘huilgedrag’ in kaart kan brengen. Speciaal geschreven voor alle ouders die een baby hebben die regelmatig of excessief huilt en waar geen aanwijsbare medische en lichamelijk oorzaak gevonden is. Waardoor komt het dan wel? In mijn ebook heb ik geprobeerd dit zo helder mogelijk te maken voor jou. Dertig jaar geleden was ik, wat je in de volksmond noemt, een huilbaby. Ik geloof dat ik daarom nu zo begaan ben met al die baby’s die veel huilen. Vandaar dit e-book om mijn boodschap te delen en zo samen met jou het verhaal van je baby te verhelderen.

Ik had gehoopt het vandaag online te kunnen ‘gooien’. Ware het niet dat ik mijn zakelijke bankrekening nog niet gekoppeld heb aan mijn betalingsaccount en hier nu ook even niet de mogelijkheid toe heb. Jammer!

Volgende week komt het online. Echt.

 

“I’m so excited and I just can’t hide it”

 

Heel veel liefs en een heerlijk weekend gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.